sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Clothes
Mustat (ihanat) caprit, joissa takataskuissa vetskarit! Vila, 34,95€


Merenvihreä toppi. Seppälä, 9,95€


IHANA leveähelmainen n. puoleen reiteen yltävä tummanharmaa hame. Only, 29,95€


Korvikset ja kukka Glitteristä, äiti toi kivan yllätyksen yks päivä kotiin, nimittäin nämä. Korvikset 7,00€, kukasta en tiedä, mutta siinä on hiuslenkki sekä nipsu joilla sen saa hiuksiin(tai paidan olkaimeen, heh).
Matkalukemista totta kai, kesäkuun Demi ja Darren Shan - Vampyyrin oppipoika. S lukee noita Darren Shaneja ja ne on kuulemma hyviä, joten Anttilasta kun neljällä eurolla sai, piti tietysti ottaa! Ja myös R on tainnut noita lukea...?

Tälläisiä koruja ajattelin ottaa mukaan, mutta varmaan joku rannekoruista karsiutuu pois... Ja sormuksia en edes viitsi ottaa mukaan, kun en niitä yhtään tykkää pitää. Aiemmilla lomilla on kyllä ollut mutta tällä kertaa en viitsi, vaikkei ne tilaa veisikään tai painais mitään. 
En ole vielä ehtinyt H&M:n tilauksesta vihdoin tulleita vaatteita esitellä, mutta nyt esittelen ne. Eli siis H&M Sportista mukava reilun kokoinen raitatoppi, jossa painijanselkä ja jännästi solmu siinä.
Musta tuubitoppi sekä mukavan pehmeää(tai siis se ei oo yhtään jäykkää, en tiedä sille vastakohtaa) kangasta, ja tästä pääsee parempaan kuvaan, tosin mulla on vaaleammat kuin kuvassa.
Ja hinnat, toppi 7,95€(SALE-hinta, alunperin 12,95€), tuubitoppi 4,95€(ja kyseessä se malli jossa on ylimääräinen kangas rintojen kohdalla) ja housut 19,95€

2 kommenttia:

  1. BLogisi ulkoasu on erittäin nätti. :)

    Ja ah, olen aina halunnut tuollaiset rusetti korvikset!! Nammm. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, mäkin tykkään niistä korviksista(ja ulkoassta) :D

    VastaaPoista