sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Finaali tänään!

Mä katsoin perjantaina ensimmäisen jääkiekko-otteluni ikinä. Suomi voitti, 3-0! HYVÄ SUOMI!! Mut pakko myöntää että Ruotsin euroviisukappale kolahti, vaikka se vähän 'I will be popular' -renkutusta on onkin. Tosin mielipiteeseen saattoi vaikuttaa laulajan ulkonäkö.

Perjantaina siis katsoin jääkiekkoa, ja eilen(lauantaina) euroviisuja, ja tänään varmaan uudestaan jääkiekkoa! Katsoinhan mä torstaina euroviisujen tokaa semifinaalia. Eli on tullut maattua sohvalla telkkarin edessä. Ja syötyä eilen sipsiä ja karkkia ja juotua pepsiä(maxia, hyi,  tavallinen on paaaaljon parempaa!)
   Kävin tänään kirpparipöytää siivoamassa ja meinasinkin löytää yhden kivan boleropituisen liivin, mut säästin kaksi euroa, oli liian iso.. Mutta tuhlasin 3,90€ Robinhoodissa hopeiseen shimmer-koristelulakkaan(decoration, Delia art). Ja tämän hetkiset kynteni ovat...


... tälläiset!Alla väritön Lumenen lakka koska aluslakka on aika lopussa, ja sit kärjissä ja koristeluissa Models Ownin Gold Rush.

Mulla on nyt tooooosi kova matkakuume, koska Kreikan matkaan on 20 yötä! Lähetään siis lauantaiaamuna kohti Ateenaa. 20 yötä, 14 päivää koulua, 14 kouluaamuherätystä, 2 viikonloppua, 19 päivää, 2 viikkoa ja 6 päivää, 456 tuntia + lähtöpäivä ja tää vuorokausi loppuun... Skiathokselle ja Volokseen ollaan menossa, Skiathos, oi... Joten, oon enemmän kuin matkafiiliksissä ja haaveilemassa koko ajan Kreikan lämmöstä ja ilmastosta ja auringosta ja ihmisistä ja ruoasta ja merestä ja rantahiekasta ja satamista ja maisemista ja Ateenan lentokentästä ja Ateenan Ikeasta(sielläkin on lentokentän vieressä Ikea) ja kaikesta..Vika kuva Kreetalta Rethimnonista, muut koti-Suomesta.

Hahaa, jännitys tiivistyy kun (reilu?) tunti peliin....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti