torstai 26. toukokuuta 2011

Kuulumisia!

Heissan!

Vika kunnollinen kouluviikko alkaa olla lopuillaan, enää perjantai jäljellä! Ollaan palautettu melkein kaikista aineista kirjat, ja enää kaks koetta saamatta sekä tietty todistus. Uskonnon ja matematiikan kokeita ei siis vielä olla saatu, ens viikolla sitten. Sain kuitenkin tänään kaksi koetta, ruotsin ja kemian kokeet ja molemmista 10-! Oon aika hikari, tiedetään. Mulle arvosanat on vaan aika tärkeitä, kivaa olla edes jossain hyvä!

9 yötä, niin Kreikka kutsuu. Laskin muuten tunnitkin, 192 tuntia sekä nää tän päiväset tunnit ja lähtöpäivän tunnit. Ei yhtään jännitä ei. Ihanaa kun loma alkaa...
     Eilen tosin kerrottiin biologian tunnilla, että joudutaan keräämään kesäloman aikana 24 kasvin kasvikokoelma. Kasvithan toki pitää kuivattaa nätisti ja liimata lappuun teipillä ja virittää vielä tietolappu. Saatiin ohjeet, tietolapuntäyttöohjeet, 24 arkkia paperia sekä 3 arkkia tietolappuja(jokaisella arkilla 8kpl). Kaiken lisäksi en ole kuullutkaan ikinä suurimmasta osasta koko rehuista. Mut onneksi mummo on kasviekspertti ja lupautui auttamaan! <3 Ja tänään bilsan tunnilla tutkittiin kuolleita kaloja. Ne oli lasipurkeissa missä lillui kala sekä jotain kellertävää lientä... hyihyihyihyi. Ja niitä piti vielä syynätä tarkkaan, koska ne piti tunnistaa kalakirjan kanssa! Yök.

Mä odotan kynsieni kovaa kasvukautta Kreikassa ollessani, etenkin jos ajattelin syödä Piimax C+ Biotiinia siellä ollessa. Koska mulla on aiemminkin kasvanut kynnet vauhdikkaammin Kreikassa, ja koska mulla on nyt ennestään aika pitkät kynnet... Tosin, se voi olla että katkaisen nää ennen Kreikkaan lähtöä, koska tänäänkin taitoin vahingossa pikkurillin kynnen. Ei tosin lohjennut eikä katkennut. Onneksi. Ja sit tiistaina raapaisin kynsilläni itseäni kaksi kertaa ja S'ää kerran..


Anteeksi taas kuvattomuutta, mutta ajastan Kreikan lomani ajaksi kuvia ja lakkauksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti