maanantai 16. toukokuuta 2011

GO FINLAND, GO FINLAND!

6-1!!! Lälläslää, Sverige! Oon tosi innoissani, eka kerta kun Suomi voittaa MM-kisat lätkässä mun elinaikana! HYVÄ SUOMI. <3
     Mut suomalaisetpa olivat rehtejä ja rehellisiä, ketkäs olivatkaan ennen ottelua laittaneet lehteen vauvaleijonan tutti suussa ja ottelun häviön jälkeen mitalimääräpalkkeja ja kaikennäköistä. Mitäs egoilivat. Ehkä juuri ruotsalaisten egoilun vuoksi Leijonat saivat puhtia peliin? Ja Tre Kronoreilla ei ollut enää mitään mahdollisuuksia. Kävin nukkumaan yhentoista aikoihin, mut nousin 'juomaan vettä' ja peliä on 3-4 minuuttia jäljellä. Tulin just silloin katsomaan peliä kun 4. maali tuli, ja lähdin uudestaan nukkumaan Maamme-laulun jälkeen.

Mä tiedän, että tätä MM-kisapölötystä tulee nyt joka tuutista, mut lupaan, että tää on multa vika postaus, jossa puhun MM-kisoista.

Eipä mulla muuta tällä kertaa, teen vähän uusia kynsiä, tulee joku päivä näytille. Meillä oli tänään kemiasta tuntikoe, meni ihan hyvin mut yks tehtävä meni kuitenkin väärin(ainakin). Oli myös englannin koe, josta odotan suht koht hyvää numeroa koska mielestäni osasin aika hyvin sen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti