maanantai 9. toukokuuta 2011

Uusia lakkoja!

Sain samaiselta kaveriltani, jonka kanssa värkkäilin noita akryylimaalijuttuja, Lumenen kivan lakan jota hän ei enää tarvitse. Kyseessä on petroolinvärinen shimmerlakka, ja se kuuluu Lumenen quick&chic -sarjaan, jota ei enää myydä. En ole vielä testannut kynsillä, mut swatchasin sen tommoselle kartonki(tai mitä nyt onkaan-pahvia) -kortille. Aika kivalle näyttää!Sain myös äidiltä viisi Lumenen vanhaa lakkaa(vanhimman best before 10/2000), joita äiti ei itse tarvi/käytä.
Eli toi ylin on 39, toisiksi ylin 38, toisiksi alin 61 ja alin 58, joka oli tässä viimeisimmässä lakkauksessa, ja sit sivussa on 02, joka on vaalea(valkoinen?) shimmerlakka.Tästä ihanuudesta pitää olla neljä kuvaa! Ensinnäkin, Models Own! Eli täähän on mun eka Models Ownin lakka, joten se yksistään on hirveän hienoa, ja toiseksi, tää on Colouring my life -blogissa(linkki sivupalkissa) kehuttu Gold Rush. Sieltähän mä tän bongasin.
koostumus/ulkonäkö tarkasti

2 kommenttia:

  1. Toimii vissiin ihan hyvin lakat vaikka on niin vanhoja? Mullakin taitaa olla yks lakka vuodelta 2001! :D

    VastaaPoista
  2. Miusta Lumenen vanhat lakat ovat toimineet kuin uudet! Ainakin tuo 58 ja Lagoon(molemmat pitkän aikaa avattuna, 58:ssä parasta ennen pv 08/2007), jotka olen ehtinyt testaamaan. Sen sijaan Mavala on joko alkuperäiseltä koostumukseltaan niin kökkö, tai sitten se on menny huonoksi iän takia.

    VastaaPoista