maanantai 26. syyskuuta 2011

26/09/2011

Kävin tuossa viikko sitten Seppälässä kynsilakkoja haikailemassa, ja mun yllätykseksi siellä oli Models Ownit 'ota 3 maksa 2' -tarjouksessa, joten valikoin sieltä kivoja lakkoja mukaan.

Vasemmalta lähtien ensimmäisenä ihana Mushroom, lilahtavan rusehtava(heheh) tummanharmaa creme. Sonnelassa olikin tää lakka jo swatchina ja sillä saattoi olla jotain vaikutusta ostopäätökseen. En ole vielä ehtinyt testailla mut varmaan pian kyllä! 
Keskellä vaaleansininen Baby Blues, josta oon haaveillut aiemminkin ja nyt sit taas. Mullahan on jo H&M:n vaaleansininen lakka, mutta se on jonkun verran vaaleampi ja nyt viikonloppuna testatessani se levittyi _todella_ huonosti ja oli hankala. En tiedä onko se kuivunut esim. liukuvärjäyksessä vai mitä sille kävi, mutta ihan hyvä, että ostin BB:n. 
Vikana Juicy Jules, Megaglitterinen hopea glitterlakka. Alla havainnollistavaa kuvaa glitteristä ja sen väristä.

Sitten viikonloppuna, kun äidillä oli vapaata, niin käytiin vähän shoppailemassa. Etsittiin mulle syys- ja talvikenkiä ja talvitakkia, mutten löytänyt mitään kivaa. Muutenkin shoppailutulokset jäi suht laihoiksi, koska mä en oikein ollut vaateshoppailu-päällä vaan keskityin enemmän kynsi- ja kenkäjuttuihin.

Sain AKRYYLIMAALIT vihdoin!! 7e, Suomalainen kirjakauppa. 18 väriä, 12ml/tuubi.

Alla kahdenmuotoisia strasseja kirjakaupasta, neliönmuotoisia ja pisaranmallisia. Molemmissa hiukan eri värit, neliöt monivärisempiä, noi pisarat on pastellisempia.

Loppuun kynsisuunnittelulappu viimeviikolta, abstractia, ruutukuviota, graffitia, pisteitä, eläinkuoseja ja kaloja löytyy! Varmaan kokeilen jotain koristeluita jossain vaiheessa ja kehittelen lisää. Tuossa ylhäällä on lista käytettävistä lakoista, kolme keskimmäistä on vielä käytettynä. 'Käytettävällä' meinaan sitä, että ne pitää testata piakkoin, ettei uudet lakat jää kuukausiksi kuljeksimaan lakkaboksiin käyttämättöminä. 

Ai niin, otsikko on noin tylsä siksi, etten keksinyt parempaakaan enkä halunnut laittaa sitä perinteistä 5 eri postauksessa esiintyvää 'ostoksia' -otsikkoa. :D

2 kommenttia:

  1. minulla on juuri nuo samat strassit suomalaisesta kirjakaupasta! :) Ne on kivoja ^^

    VastaaPoista
  2. Nails1820: niin on, pitää vaan tehdä semmosia lakkauksia mihin nuo sopii! :)

    VastaaPoista