sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Rakastuin

Kävin muutama päivä sitten(okei, melkein viikko) Seppälässä ja kolmen Models Ownin lisäksi mukaan sattui Wet 'n Wildin Wild Shine -kynsilakka. Olin aluksi hieman epäluuloinen lakan laadusta, mun mielestä WW on ollut vähän sellainen halpa ja laaduton merkki(tää käsitys on syntynyt testaamatta tuotteita, eh..) mutta mun täytyy perua puheeni. Tää lakka on IHANA ja maailman PARAS. Tai no ei ehkä paras, mutten keksi parempaakaan lakkaa tilalle. :D Ihana se joka tapauksessa on.

Här är min naglar med Frosted Fuchsia! (loistavat ruotsin kielen taidot, jee!)
auringonvalossa
yksi kerros lakkaa ranskistekokynnen päällä, jota käytän swatch-tikkuna
2 kerrosta lakkaa swatch-tikun päällä, kynnellä peittävämpi kuin tässä
salamalla

Mun mielestä tämä näyttää aika erilaisille erilaisissa valoissa mut silti aina yhtä kiva ja ihana. Alla "koristelut". Nimettömässä suhrattu nätisti viivoja, heheh. :D
"koristelut"
 Lakkaa on osassa kuvia 2 kerrosta(miinus swatchtikkukuva) ja osassa kolme. Kaksi olisi riittänyt, mutta en ehtinyt laittaa ekana iltana päällyslakkaa niin vedin päälle uuden kerroksen jotta sain kulumat piiloon ja uuden 100% sileän ja kiiltävän pinnan. Päällyslakkana konad top coat, aluslakka Depend ja musta koristelulakka on Golden Rosen.

Lakkamerkin nimestä muuten irtosi pitkin päivää koulussa kavereiden kesken hyvää läppää, "märkä ja villi", jep jep. :--D Ollaan juu aika kaksimielisiä.

// Pahoittelut kynsinauhojen suhruisuudesta osassa kuvia!

2 kommenttia:

  1. moi:) ihanaa toi kynsilakka:) mul on muitankin ton merkkisiä lakkoja ja ne onihan hyviä,tosin kuluu kyllä aika nopee. Mutta mminkä värisii ni muut sun ostamat lakat oli:)? jaja mulla on kans se musta koristelu lakka ja se on tosi hyvä:D

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: kuluuhan ne, mutta onneksi en jaksa pitää samoja lakkoja montaa päivää kyllästymisen takia. :D Ostin Models Ownilta Baby Bluesin, Mushroomin ja Juicy Julesin, niistä tulossa postausta myöhemmin tänään/huomenna varmaankin :)

    VastaaPoista