keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Uutisia/mainostusta

Models Ownilta on tulossa torstaina 50 uutta kynsilakkaväriä, joten pitäkää silmät auki huuomenna! :) Jo esimauksi paljastettu on Beetlejuice-kokoelma, jonka kaikki lakat ovat duochromeja. Toivottavasti rantautuvat Seppälöihin, ettei me, jotka ei pystytä tilaamaan jäädä ilman uusia superihania MO-lakkoja! (Colouring my life -blogissa ko. kokoelmasta ja jutusta postaus - siellä myös(+ MO-facebooksivulla) kuva kokoelmasta)

-----

Sokoksella alkoi tänään 3+1 päivät(tuotteita löytyy 3+1-sivuilta melkein loputtomasti, selatkaa vaan sitä tarpeeksi alas, jotta näkisitte kaikki), ja vinkkinä Lumene Natural Code-kynsilakkojen faneille - ne ovat huomenna(torstaina) 2,90€. Alla lisää;
Kynsijuttuja tarjouksessa huomenna:
- Mavala kynsinauhavoide 5,90€
- Mavala kynsilakanpoistoaine 3,50€
- Mavala promo käsivoide 8,50€
- Maybelline kynsilakanpoistoaine 4,90€

Että semmoista Sokokselta. Luultavasti jäävät tarjoukset hyödyntämättä, en noita mitään tarvitse/käytä/halua. Ehkä kynsinauhavoiteen jos se olisi sellainen kynä, mutta ainakin kuvassa se on tuubissa.

-----

Huomasin tuossa viikonloppuna, että graffiti/crackle-villitys on saapunut myös Goshille. Siellä oli hintaan 8,50 euroa graffitilakkoja Sokoksella muistaakseni mustana, pinkkinä ja hopeana(tai kultana, en muista enää tarkkaan).

-----

KICKSille on muuten tulossa uusi oma kosmetiikkabrändi Kicks Make Up, ja ensimmäisenä siitä tulee kynsilakat. JEI! Hintaa niillä on 4,5€(39 SEK) ja kokoa 8ml. Sävyjä yhteensä 40. Tästä pääsee tutkimaan sävyvalikoimaa suoraan Kicksin sivuille. Ikävä kyllä sivut ovat ruotsinkieliset, mutta kyllä niitä kuvia voi katsoa ilman ruotsinkielen taitoakin. :) Lakat olivat myös testissä Ostolakossa-kosmetiikka-blogissa, klick!

En vielä itse sen suuremmin tutkinut värivalikoimaa, mutta kuulostaa hyvälle!

-----

Mun tekisi myös mieli H&M:n kynsilakkoja, joilla on hintaa vaatimattomat 95 senttiä(ja koko 7ml). En H&M:llä ollessani edes älynnyt oikein katsoa hintalappua, höh. Olisi pitänyt ostaa. Kaikki kolme väriä olisi ihania!


Ja en saa mitään korvausta tästä mainostamisesta(tää on niin mainospostaus kuin olla ja taitaa, pistää itseäkin epäilyttämään :D), toivon näiden olevan vain hyödyksi teille. :))

// Jeps, unohtui Golden Rose. Se on nyt laajentanut tuotevalikoimaa ja graffitilakkojen ohessa on Fantasic Color -värilakat, 1,95€ hinnalla myydään Seppälässä. Creme- ja shimmerlakkoja, itse en oikein innostunut noista lakoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti