tiistai 13. syyskuuta 2011

Grey and blue


Edellisessä postauksessa vilahtikin noi harmaat kynnet. Yksi tarra ja kirkkaita rusettistrasseja. Tykästyin niin tohon Wild&Crazyn Anchorage-lakkaan, että halusin sen näin pian uudestaan kynsille. Sonnen lakkauksilla ei toki ollut mitään vaikutusta asiaan. :D Neljänneksi päiväksi samoilla kynsillä länttäsin päälle siniset vinocracklet:

Lakkasin strassien päältä ihan normaalisti ja sitten lakkojen kuivutta pumpulipuikolla ja kynsilakanpoistoaineella strassin päältä lakat pois. Mä en osaa toistaiseksi tehdä tasaisia kerroksia, mutta harjoittelulla sekin korjaantuu. Ja ei myöskään oo ihan tasaisesti vinot. :D

Depend crackle sininen ja Wild & Crazy Anchorage on käytetyt lakat, mutta en muista millään kumpaa alus- ja päällyslakkaa käytin, joten niitä ei ole. Ja graffitien päällä ei ole päällyslakkaa ollenkaan. Strassien kiinnityksessä flormarin kirkas lakka.

Huomenna toimitsijoiksi urheilukisoihin S:n kanssa! Ja toki kannustamaan oman koulun porukkaa, eh. :--D  Kolme ensimmäistä tuntia koulussa ja sitten sen jälkeen kentälle. Toivottavasti ei sada vettä hirveesti(niin kuin nyt sataa -.-)... En hirveästi välitä kastumisesta. Syötiin tänään pannukakkua koulussa btw, hyvää oli. Teen varmaan viikonloppuna kotonakin, oli suht helppo tehdä ja HYVÄÄ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti