maanantai 20. helmikuuta 2012

20.02.2012 // Sekava.

// Varaudu epäselvään selitystulvaan //

Hitsit, mun tekisi mieli osallistua Selviytyjiin! Musta vaan tuntuu, etten pääsis sen takia, että olen alaikäinen. Mutta ääh, olisi niin kiva haastaa itsensä.. Ja haluaisin tehdä niitä tehtäviä(oon aina halunnut päästä kiipeilee niiden virityksissä ja niissä estejutuissa!) jne. Ehkä mä en sit kuitenkaan. Mutta ajatelkaas, jos voittaisinkin(not), ja sit joskus kun sarja tulee ulos, niin joo.. "Hei ootsä Selviytyjissä" koulussa vaan :DD Hmm, ehkä mä olen tänään vähän julkisuuden ja huomion kipeä.

Voitin muuten viikonloppuna lotossa! Huimat 40 euroa omalla rivilläni(jonka isä tekee ja maksaa joka viikko netin kautta, tiitidiidii..) joista sain puolet, eli 20e. Aika hyvin, ottaen huomioon, etten ole mitään tosta maksanut enkä juuri tehnyt mitään muuta tuon eteen kuin tehnyt sen rivin.

Tänään koulussa... hmm, terveystiedon koe, jonka kuvittelin menneen hyvin mutta ei se tainnutkaan mennä niin hyvin. No, ehkä siitä mun "Voiko kertoa toisestakin syömishäiriöstä tähän ysiin?" (piti tehdä vaan yhdestä)
"Ei, en ala valitsemaan niistä"
"Mut kun on tylsää..."
Sain siis kokeen tehtyä ja oli aikaa, ei saanut tehdä mitään muuta niin olisin tehnyt sitä, mutta se kiellettiin. Päädyin sitten piirtelemään kynsikokoisia kukkasia kääntöpuolelle. Aika jännä, osa opettajista kieltää koepapereihin piirtelyn, "se on virallinen paperi, ei saa piirtää", ja osa vaan "piirtäkää kääntöpuolelle"...

Tein juuri taas kilpailukynsiä, rakkausaiheiset väkerrykset pitäisi olla. Tein eilenkin, ja ne eilen postatut ystävänpäiväkynnet olivat ne myös, mutta ei näyttänyt hyvälle, niin pitää uudestaan. Ja haluan My Dream Nails-blogin kynsikilpailuunkin osallistua, DL on perjantaina, kiire tulee. No jaa, kerkeänhän mä alkaa niitä silloin illalla yhdeksältäkin alkaa tehdä!

Hui, mä olen selkeästi höpöttelytuulella, onneksi vanhemmat on kotona niin en tee mitään videota. Voisin jo kuvitella kiusallisen tilanteen, kun mä höpötän kameralle yksikseni ja sitten jompi kumpi tulee mun huoneeseen "sanoitko jotain, mitä sä teet?". Ja mulla on täällä myös pieni hymiöeditointi postauksesta menossa, olen jo neljä hymiötä poistanut postauksesta. Ja tähän nauruhymiö. Ja tähän. Ääh!

Kävin tänään hiihtämässä, lue: suksin pari kertaa edestakaisin rivitalon edestä, kiersin ehkä 200m lenkin ns. korttelin ympäri(pah, täällä mitään korttelia ole, täähän on rivitaloasuinaluetta, mutta siis kuitenkin) ja kiersin parkkipaikkaa. Meinasin, että suksivälineeet on pienet, mutta monoihin mahtui villasukatkin ja suksetkin oli vain vähän itseäni lyhyemmät.

Ja pyyh, kirjoittaminen keskeytyi pitkäksi aikaa koska äiti ja konfirmaatiotarjoilu(viikko ja 6 päivää!). Tosi kivaa, pitää miettiä tätä erikoisruokavaliotarjoilua vähän koska mä haluan syödä kakkua. Ja meille tulee kaksi kakkua, mun oma ja muiden. Ja molemmat valkoisia, joissa on jotain kukka- ja kirkkoaiheisia koristuksia päällä. Ja helmiä! Harmi vaan, kun näitä mun kynsitarvikkeita ei voi länätä kakun päälle, olisi kyllä tarvikkeita riittänyt!

Arvatkaas muuten, oliko kiva koulumatka. Polven korkuinen lumihanki, jee. Ja huomenna tulee lisää, toinen jee. No, köksässä on oma ateria ja mä paistan pihvejä! Toivottavasti en pilaa niitä...

Mutta joo, mä menen höpötystuuleni kanssa jonnekin muualle(kynsiä laittamaan) ja nostan hattua niille, jotka jaksoi lukea postauksen ja vielä ymmärsi mun selitykset. ;)

4 kommenttia:

 1. hei mä jaksoin lukee koko postauksen! :D
  Ja mä haluaisin kans osallistuu tuohon Suomen selviytyjiin heti ku näin mainoksen! Olen jo täysi-ikäinen niin ehkä pääsisinkin sinne! :D ois aika lol...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa hyvä :D Hae vaan, sitten mä voin kehua, että hei, se oli kynsibloggaaja, joka voitti ton, ja mä luen sen blogia! :D

   Poista
 2. Mieki jaksoin lukee koko postauksen ja se oli mun mielestä tosi kiva!!!!:) ja itekki aina pienenä mietin miten ihanaa ois päästä selviytyjien niihin härpäkkeisiin kiikkumaan ja roikkumaan koska oon tosi energinen ja vikkelä niin vieläki tietenkin haluasin! ja juuri pari viikkoa ennen ku alettiin mainostaa suomen selviytyjiä, sanoin äidille että vähän ois siistiä jos tulis suomeenki! Toiveeni toteutettiin mutta ikä ei riitä:/ Mutta oikeesti tosi kiva höpöstyspoastaus!:):):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulkoilen aina äitiä kun Selviytyjien mainos tulee. :D Luultavasti en kuitenkaan pärjäisi missään viidakossa.

   Tosi mukavaa, että tykkäilet mun pälpätyksestä!

   Poista