torstai 9. helmikuuta 2012

Violetti ranskis

Tein pikaisen violetin ranskiksen juuri, päällyslakat kuivumassa. Lakkana Trind Nail Repair(pohja) sekä MNY 557 tummanvioletti shimmer. Päällyslakkaa ei kuvissa ole, mutta joka tapauksessa se on Depend Quick & Shine Top Coat. 
Kynteni ovat keltaiset, tiedän, mutta mulla ei ole kunnollista nudea lakkaa, pari ranskispohjalakkaa kyllä löytyy mutta molemmat raidoittuu ja tarvitsee monta kerrosta ja ne alkaa kuplia jaja.. En siis jaksa niitä. Olin halunnut tehdä violetin ranskiksen pitkän aikaa, nähtyäni Tartofraises-blogin(linkki sivupalkissa alhaalla) ihanan violetin ranskiksen ja nyt ehdin toteuttaa. No, Tartofraisesissa oli hienompi, mutta kyllähän nämäkin on aika hienot ja hyvin matkitut. ;D Ja kiirekiire jyllää taas, pitäisi tehdä kaikki tuplavauhdilla.. Ja tänään lorvin kirjastossa kavereiden kanssa varmaan puolitoista tuntia ja sen jälkeen saman ajan peuhasin kummitädin espanjanvesikoirien(♥) kanssa.. 

Eihän se keltaisuus nyt näin kaukaa näy, eli ehkä on toivoa, että ihmiset ei livenä huomaisi, jos ei ihan läheltä ne?

4 kommenttia:

 1. Heippa hei! tykkäilin tekemistäsi kynsistä, sen mitä nyt selailinkaan;) Täytyy käydä vielä tarkemminkin lukemassa. Mutta käy sinäkin minun blogissa ja osallistu kilpailuun mikä on meneillään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät! :) Joo, mä haluan osallistua! Pitää vain kehitellä jotkut superhienot kynnet... ;)

   Poista
  2. Mukavaa, nyt vain osallistumaan, kynnet ehtii tehdä 22.2. asti mutta 'osallistumisviestin' voi laittaa aiemminkin;) Ja hienoja uusia kynsiä oli taas tullut!

   Poista