keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Talvitakit esittelyssä

Päätin esitellä mun talvitakit ja -liivin, täältä pesee. Kuvien laatu on mitä on, sillä mustien vaatteiden kuvaaminen on yhtä tuskaa, jos haluaa, että niistä näkyy muutakin kuin vaatteen mallinen musta läntti.
Tämän takin ostin ensimmäisenä, aika ohut, mutta ihan hyvä takki vähän lämpimillä keleillä. Parkatyylinen, yltää vähän lantion alapuolelle, ei paljoa. Hinta oli noin 50 euroa, Vero Moda. 
Äiti toi tämän ihan marraskuun vikoina päivinä töistä yhteiseksi takiksi("Tää oli niin halpa, 40 euroa! Eiks oo hyvä? Sovitappa! Kato, tää on pitkä ja tässä on untuuvakin, tää on lämmin...") ja tätä olen aika aktiivisesti pitänyt myös. Tää on se mun ns. parempi takki, ja äiti taas pitää tätä huonompana takkina, käytti mm. kun tuotiin joulukuusta sisälle... Vähän ristiriitaista.
 Sain tämän toppaliivin joululahjaksi ja aion aloittaa tämän pitämisen keväällä, kun tulee lämpöisemmät ilmat. Väri tummanruskea, en tiedä miltä näyttää teidän näytöillä, piti odottaa silloin åäivänvaloa, että näin minkä värinen tämä on... :D

1 kommentti:

  1. http://inenlakkaleikit.blogspot.com/2012/02/rusetit-ja-top-10-kynsilakkaani.html

    Heitin sinua haasteella (:

    VastaaPoista