lauantai 11. helmikuuta 2012

Ihana U24...

 Käytin viikolla pitkästä aikaa(tai no miten vaan) yhtä lempilakoistani, Flormar U24. Kuvaaminen oli jostain syystä tosi hankalaa, keinovalossa hommasta ei tullut yhtään mitään ja luonnonvalo meni niin nopeasti, kun ainakin kerran nukahdin ja nukuin jotain kaksi tuntia ja tuli pimeä. Tulos: ei kuvia. Sain kuitenkin jonkunlaiset kuvat nopeasti otettua! Simppelit nail art -viivat ja pisteet. Golden Rose Nail Art -valkoinen ja Naturel 2-way hopeaglitter.
Tässä tarkempaa kuvaa lakasta vaihteeksi, eiks olekin IHANA! Btw, kokeilin huvikseni (kuiviin) kynsinauhoihin ja reunustoihin kuvanmuokkausta. En tule tekemään tätä jatkossa, tämä oli leikkimielinen kokeilu ja en edes viitsisi muokata joka kuvaa tällä tavalla, menisi hirrveästi aikaa. Eli ei huolta photoshopatuista kuvista! ;)

Ai niin, kynsikoru repesi irti... :/ Pitää odottaa, että kynttä kasvaa takaisin, kun lyhensin samalla sitten tai laittaa toiseen kynteen. Vähän sääli. Reikä kului liian suureksi ja kynsi muuttui ulkoreunaltaan liian ohueksi -> repeää helposti. Mutta jollain tavalla ei sureta hirveästi kynnen menetys. Ehkä musta on tullut vihdoin vähän paksunahkaisempi näiden kynsieni(ja niiden pituuden ja kasvatuksen) suhteen. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti