keskiviikko 7. syyskuuta 2011

H&M kollaaseja


Toteutan nyt uhkaukseni ja pistän nämä kollaasit tänne. Eli eli. Tummansininen, musta ja valkoinen t-paita ja harmaa perustoppi. Taisi olla kaikissa sen 5% elastaania, tykkään siitä että se on pikkuisen venyvä ja en nykyään hirveästi osta täysin puuvillaisia perustpaitoja/toppeja. Mulla ei ole yhtään jakkua, joten musta lyhyt jakku valikoitui listalle. Sit tommoiset suht tiukat reisitaskuhousut oli ainakin mallilla kivannäköiset, pitäisi ihan liikkeessä sovittaa jos meinaa ostaa, voi olla ettei sovi mun jaloille. Mulle nimittäin tosi huonosti löytyy housuja,  ne on reisistä sopivat mutta liian iso lantiolta/vyötäröltä. Ja noita tummansinisiä tennareita oon himoinnut aiemminkin, en tiedä lähteekö ne sit perjantaina/lauantaina mukaani(menen kaupoille, jos saan kivasti rahaa/jää yli 'ei-välttämättömiin' vosiin ostaa nämä).

Himoitsen myös toista kauluspaitaa, mulla on vain vaaleansininen h&m:n paita jossa on valkoisia raitoja, ostettu viime helmikuussa Tukholmasta. Sitten toi neulepusero. Toi vaikuttaa sellaiselle kivan 'löllölle' ja rennolle paidalle, mikä ajaisi hyvin "mulla ei ole mitään päällepantavaa"-päivän vaatetta. Fleecetakki ja urheiluhousut olisi oikeasti ihan tarpeelliset, vähän kaikista ulkohousuista on lahkeet lyhyet ja fleecetakkia en taida omistaa/se on pieni. Sit ballerinat, tekisi mieli ostaa ns. kokeeksi yhdet vajaan kympin balleriinat ja kokeilla miten ne kestää, onko ne hyvät jalassa etc. Okei, onhan mulla nahkaballerinatkin, mutta haaveilen koko ajan vähän useammista ballerinoista. Niin, hyvä haaveilla jostain ballerinoista kun on talvi tulossa. Hyvä minä.  Niin ja tommoiset mustat sekä tummansiniset housut olisi kivat.


Olisi ehkä aika ostaa oma arinkopuuteri, oon tähän asti käyttänyt äitin a-puuteria. Ja huulikiilto ja luomiväripaletti on vähän herätejuttuja ja kynsilakatkin, en oikeastaan tarvitsisi tuon värisiä. Tai no ehkä ton turkoosin. Eheheh.  Ja kaulakoruista, huulikiillosta katsottuna kaakossa oleva avainkaulakoru on se sama aikaisemmin himoitsemani, ja siitä alas olisi myös kiva, ja avainkaulakorusta kaakkoon oleva sydänkaulakoru olisi ihana. No joo, kaikki on kivoja, eihän ne muuten kollaasissa olisi. Rannekoruista taas kaikki olisi kivoja, mutta luultavasti säädettävyydestä huolimatta liian isoja, koska mulla on todella kapeat ranteet.

Loppuun pari juttua home-osiosta. Kukalliset pussilakanat, munankuorenvalkoinen meikkilaukku(mä oikeesti nauroin tälle varmaan vartin verran, munankuorenvalkoinen, oikeasti... :D) ja 2 kpl kivoja kangaskoreja. Mitä en oikeastaan niitäkään tarvitsisi.

Mulle tuli tätä kirjoittaessa jotenkin hirveä olo, että löydän älyttömästi kaikkea jota muka tarvitsen. Mutta kun rupean oikeasti ajattelemaan, pystyn loistavasti elämään ilman kaikkia näitä. Muita samanlaisia? Tuskin :D

Niin joo, mä shoppasin nämä ostoskoriin ja siitä nappasin koko satsin koneelle, joten laatu on nyt tosi huono kun yritin suurentaa kuvia. Toivottavasti selitykset korvaavat kuvien epätarkkuutta. Ja en saa H&M:ltä mitään heidän tuotteidensa mainostamisesta blogissa. :D

2 kommenttia:

  1. noi kaikki on nii ihania et haluuuun noi kaikki itekki :))) sulla on kiva vaatemaku(= ja mäki haaveilen yksistä turkoosista ballerinoista vaikk talvi onki tulossa :DDD sul on muute tosi hieno blogi ja vaikutat muutenki kivalta :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Kiitos, tosi piristävä kommentti! :))

    VastaaPoista