maanantai 14. marraskuuta 2011

Flormar

Heheh, arvatkaa mitä kävi. Rahat meni. Arvaatkaas minne? - Robinhoodiin, Flormar-lakkoihin. Mut kun... no, eihän näitä voi vastustaa. Eihän? Hyviä lakkoja suht isossa pullossa ihanilla väreillä hintaan 1,99€. 
 No hyvä on, ei ne nyt ihan järjestyksessä ole, ja sieltä sai penkomalla penkoa, mutta silti. Ihania. Tosin siellä oli pari lakkapulloa aika sotkuisia jonkun muun lakkapullon lakasta. 

MNY:lle on ilmestynyt oma asetoniton kynsilakanpoistoaine. Hintaa en saanut selville, mutta jos kaikki on alle viisi euroa, tuskin se paljoa yli sen maksaa.  Myös kahden euron My balmit houkuttelivat... 
 Ja nämä! Tarvitseeko edes sanoa. Ihananmuotoisia huulirasvapurkkeja. Katsoin ensin, että ne oli jotain minihajuvesiä, mutta telineessä luki diamond lipgloss, joten ehkä ei.
Ja sitten ne ostokset. 
Pari supershinea, joita himoitsin jo kesällä, mutten viitsinyt ostaa ja harmitttelin jälkeenpäin, kun niitä ei enää myyty. Ja Flormar Graffiti-lakka, pinkki. Mä himoitsin hopeaa, mutten löytänyt, joten tyydyin pinkkiin. Vasemmalta oikealle U24, U16, G08. U24 on viininpuna-pinkki lakka jossa on samanväristä shimmeriä, en osaa oikein selittää väriä. U16 on violetti lakka, jossa on violettia ja vaaleansinistä shimmeriä. Itse asiassa ostin sen lähinnä on vaaleansinisen shimmerin takia. Ja graffitilakka, no, pinkki creme graffiti. :)

Ja huomenna taas hammaslääkäriin ja sitten sen jälkeen ei tarvitsekaan vähään aikaan käydä, kun laitetaan retentiolevy ja -kaari, joiden on tarkoitus pitää hampaat oikeilla paikoillaan. :)) 

4 kommenttia:

 1. Jännittää nähdä, että miltä noi lakat näyttää kynsillä! :) Itekki aina käyn Robbarissa :D

  VastaaPoista
 2. SaraCupCakez: koitan testailla pian noita :)

  VastaaPoista
 3. Myykö tää robinhood flormarin muita tuotteit esim meikkivoiteita? saksasta ostin ja tosi hyvä oli mut nyt se o loppu :( pitäis sada uus jostaki :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Mä en ainakaan ole huomannut kuin ne lakat. :/ Huomasin Flormarin nettisivuilta, että heillä tosiaan on tuota kosmetiikkavalikoimaa vaikka muille jakaa(Suomeenkin, kiitos :D).

  VastaaPoista