tiistai 15. marraskuuta 2011

Hopeaa rakkautta

Varautukaa kuvapitoiseen postaukseen! Ai miksikö? Koska rakastuin totaalisesti yhteen kynsilakkaan. Se on ihana... ♥ Ja siitä on myös aika paljon kuvia, toivottavasti kuvat latautuvat kuitenkin säällisessä ajassa. Tässä tulee:
 Hopeaa, hopeaa ja vielä kerran hopeaa. Mikä ihana kiilto! Tämä on vaan niin uskomattoman upea lakka, ettei mitään rajaa. Ihihii! Tää on frost/foil-koostumuksinen(en oikein osaa sanoa, kertokaa te, jos tiedätte!) hopea Depend 223 on vaan niin ihana. Tämä on lähes peittävä yhdellä kerroksella, sillä näkyy vain vähän tietyssä valossa jos ei ole koristeita, superkiiltävä ja -kimmeltävä metallinen koostumus pelastaa aika paljon. Niissä kuvissa, missä on koristelut, on oikean käden keskisormen kynnessä kaksi kerrosta lakkaa, ja niissä näkyy kuplittuminen aika pahasti. Syynä on konad top coat, jota käytin koristeluiden takia. Kahdessa ensimmäisessä kuvassa ei ole ollenkaan käytetty päällyslakkaa.
 En viitsinyt ihan paljaiksi näitä jättää, joten sipaisin mustat raidat vinosti kynsiin Golden Rosen koristelulakalla.
Kuvia on otettu aika monenlaisessa valossa, 1. kuva keinovalossa(kylmä sävyltään), 2. salama, 3. lämmin keinovalo, 4. auringonvalo, 5.-7. luonnonvalo. Mulla oli kerrankin mahdollisuus tähän aikaan vuodesta ottaa kynsistä kuvaa luonnonvalossa ja etenkin auringonvalossa, marraskuussa kun se on aika harvinaista herkkua. Koko päivän kun on vähän hämärää, ja tulen kahdelta/kolmelta koulusta ja neljältä alkaa kunnolla hämärtyä, niin ei toivoakaan, että ehtisin ottaa tuohon aikaa mitään kynsikuvia, kun vanhat lakat on vielä siihen aikaan päivästä kynsissä. Ja ne ovat myös sen verran kuluneet, ettei niistä viitsi mitään kuvia ottaa.
Eikö olekin ihana! Ihastuin ihan täydellisesti, kuten varmaan ehdin jo kymmenen kerran aikasemmin hehkuttaa.. Mut kun... tää nyt vaan on niin ihQ. 
Kuvasin myös kaksi videota, toinen hämärässä(vähän keinovaloa) ja toinen auringonpaisteessa.
ajastettu postaus

2 kommenttia: