lauantai 26. marraskuuta 2011

Red and white

Tein eilen illalla varsin hätäisesti 'vaan jotkut kynnet'. Kaiken lisäksi vaihdoin lakkaa kesken kaiken. Alun perin  näistä piti tulla pinkit, mutta kappas vaan, kaksi kerrosta pinkkiä laitettuani sain idean, että hei, haluan puniset kynnet! Ei kun kaksi kerrosta punaista päälle. Ja sain vielä idean laittaa valkoisia raitoja kynsiin. Inspiraationa punavalkoisiin kynsiin oli itse asiassa eilinen asu, punainen t-paita ja valkoiset suurehkot nappikorvikset(no oli mulla muutakin päällä, housut ym, mutta siis). Saattaisi tulla kuvaa myöhemmin..;) Ja tänään mulla oli sama t-paita(kyllä, pidän samaa paitaa kaksi päivää peräkkäin mikäli se ei ole näkyvästi likainen), farkkuhame, mikä on varsin harvinaista minulta, samat korvikset, ja nuttura-hässäkässä punainen ohut vanha panta, joka on itse asiassa Puman, mutta käänsin logot päätä vasten, etteivät ne näy. Nutturahässäkän uusi versio on täältä, aiemmin mulla oli samanlainen myös netistä löydetty kampaus, mutta pinneillä tehtynä. Tää on paljon helpompi! :)

Lakkoina kynsissä Flormarin pinkki(alla, ei näy eikä vaikuta), Lumene QC Joy of Brightness, Golden Rosen koristelulakka(valkoinen) sekä Seche Vite.

Arvatkaapas, onko ärsyttävä kirjoittaa, kun kone värjää joka ikisen sanan punaisella alleviivauksella ikään kuin se olisi väärin kirjoitettu. Argh. Tosin englannikieliset sanat ovat ok sille. En tiedä missä vika, kun oon mummon koneella. Oma läppäri ei tätä tee, eikä tää oikeinkirjoitusalleviivaus näy onneksi postauksessakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti