keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Joulu osa I: joululahjavinkkejä

Kasasin vähän kynsiaiheisia joululahjavinkkejä, oikeastaan kaikki ovat erilaisia lahjapakkauksia/settejä. :)

 Ensimmäinen H&M:ltä. Manicure Set, jossa on kynsi(nauha)voide, käsivoide(aika vaatimattoman kokoinen, huikeat 25ml), viila ja kysinauhatikku. Hintaa 4,95€. Oikeanpuoliseen pakettiin ihastuin välittömästi, todella houkutteleva sävykokoelma. Tummanpunaista, violettia, glitterinen kulta, aivan ihana turkoosi ja raikas oranssi. :) 5x5ml 6,95€.
 Seuraava setti. Minersin minilakkoja(varmaan pienempiä pulloja kuin Dependillä), 4,95€ viisi lakkaa. Goshin Oh my Gosh -kokoelman viiden lakan setti, jossa on tummanharmaa, nude, punainen ja tummanharmaa-sininen sekä vaalea roosa 16,90€. Keskellä Mavalan Extra Soft Manicure Set. Sisältää käsivoiteen, kynsinauhavoiteen, Riga-kynsilakan, 6 kpl miniviiloja sekä kynsilakanpoistolappuja. 19,90€. OPIn Best of the bestistä löytyy niin tummia kuin vaaleita sävyjä ja otaksuisin lakkojen olevan OPI-minejä. Hintaa 45€.
  Sitten Trindiä oikein urakalla! Iso Trind ensimmäisenä. Natural Nail Care Set - sisältääpi kynsinauhaveden(joka on muuten oikeasti cuticle remover, eli kynsinauhan poistaja tökerösti suomennettuna, mutta toi kynsinauhavesi kyllä hämää mua ainakin aika hyvin..), kynsinauhabalsamin, kynsibalsamin, Nail Repairin(oon jotenkin tykästynyt enemmän tohon suomentamattomaan nimeen josta tietää mitä se oikeasti on...), käsivoiteen ja taikaviilan. Hintaa 35,90€. Seuraavana Shine & Strong, 14,90€. Sisältää Nail Repairin ja taikaviilan.(VINKKI: Jos olette ostamassa Nail Repairia, ostakaa sen sijasta tämä setti, tulee halvemmaksi kuin pelkkä Nail Repair ja saa vielä viilan kaupan päälle. Toki se pahvilaatikko taitaa puuttua. ;))

Trind Perfect Nail & Hand Set sisältää kynsibalsamin ja kynnenvahvistajan sekä käsivoiteen 25ml, ja paketti kustantaa 20,90€. Vika setti on Natural & Beautiful, sisältää kynsinauhabalsamin, käsivoiteen ja Nail Repairin, hinta myös 20,90€. Näissä seteissä on se itu, että jos olette ostamassa kaikkia tuotteita, joita setti sisältää, kannattaa ostaa se setti, koska tulee paaaljon halvemmaksi. ;) Ensimmäistä H&M-kuvaa lukuunottamatta kaikki Sokos -verkkokaupasta napattuja ja hinnat myös sieltä.

Niin, mikä toi Joulu osa I tuolla on? Ajattelin tehdä tästä pienen sarjan, ensimmäisessä osassa tulee joululahjavinkkejä, seuraavissa ainakin omasta jouluvietostani ja tämän hetkinen joululahjatoivelista(joka kyllä tulee muuttumaan varmaan aika moneen kertaan...Oon tuuliviiri.)

8 kommenttia:

 1. Oi mie haluaisin kyllä nuita Trindin settejä (:

  VastaaPoista
 2. Ooooh, mä kävin tänään H&M:ssä mutta en löytänyt mistään tuota viiden lakan settiä! :( Koskahan se tulee myyntiin, onko tietoa..? :)

  VastaaPoista
 3. Niin ja tosiaan mistä noi minersin minilakat voi ostaa?? :)

  VastaaPoista
 4. Lilli: Arvaa vaan, oletko ainut... :D

  Käpsytin: Oon huomannut, että ainakin lähi-H&M:ään tulee kosmetiikkajutut tosi hitaasti, ollut pitkän aikaa nettisivuilla mutta kestää kauan ennen kuin ilmestyvät kauppaan. H&M:n nettikaupassa sitä kyllä myydään, mutta H&M:n sivut ovat tänään toimineet vähän heikosti kiitos Versace for H&M -malliston, joka on kuormittaut sivustoa. Just tällä hetkellä mulla ainakin toimii. :)Nettitilailu siis jos sulla on mahdollisuus tilailla, toki vähän hölmöä tehdä tilaus noin pienen jutun takia, kun postikulut ovat mitä ovat. Suosittelen tekemään sitten kunnon tilauksen ja ostamaan muutakin, jos ko. paketin haluaa netistä tilata. :) En osaa oikein sanoa milloin ilmestyvät kauppaan, mutta voithan sä myyjiltä kysellä, jos haluat tai vain odotella. :)

  Minersejä myydään Sokoksissa(itse olen ne siellä nähnyt ja yrittänyt saada pullokokoa selville - ei tuottanut tulosta :p). En oo ihan varma, myydäänkö niitä myös Emotioneissa, mutta eiköhän. :)

  VastaaPoista
 5. Aaa niin just että ne on vasta nettikaupassa, oolrait. :> En malttais millään oottaa tuota viiden lakan pakkausta! <3 Ihania sävyjä! Ja voishan nuo Minersitkin käydä kotiuttamassa ;D

  VastaaPoista
 6. Käpsytin: Voi olla, että niitä on jossain PK-seudun isossa H&M:ssä, en tiedä kun en siellä asu. Mut joo, ihania! :)

  VastaaPoista
 7. Nyt on H&M:n lakkakokoelma saapunut kauppoihin! ;) Turun Henkkamaukasta ainakin löytyy, ostin eilen ;)

  VastaaPoista
 8. Käpsytin: Kiva, että sait sen :)Omassa lähi-H&M:ssä ei vielä eilen ollut, ehkä se vielä tulee tai sitten se ei kuulu ollenkaan valikoimaan. :D

  VastaaPoista