keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Last of Novemer - Flormar U24

Heissan :) Mä ajattelin, että voisin tehdä joulukalenteripostauksia, yhden joka päivälle, mutten oikein keksi mitään aihetta. Tuntuu tyhmälle vain postata random kynnet joka päivälle, suurin piirtein samalla tavalla teen nytkin. Mietin vähän 31 päivän haastetta, joka on ollut aika monessa ulkomaalaisessa blogissa. Joka päivälle on joku teema, jonka mukaan tehdään kynnet, esim. väri, tyyli, inspired by a song ja niin edelleen. Tätä voisi soveltaa omanlaisekseen, ja mä vähän ajattelinkin soveltaa vähän tätä ja siltä pohjalta tehdä oman 24 päivän kynsiaiheiseen haasteen. Ajattelin adventtisunnuntaille kehittää vielä teemapostaukset, kun tuolla on edelleen noita ns. teemapostauksia to do-listalla. Huomenna näette, mitä olen keksinyt ;)

Tänään olisi vuorossa.... tiddidii, Flormareita taas. Oon viime aikoina käyttänyt Flormarin lakkoja aika paljon ja tämä alkaa varmasti ärsyttää kohta niitä, jotka eivät näitä omista/ei pidä näistä. Mutta siis kun, näähän on ihania. Taas kerran.
 Sain napattua yhtenä päivänä kuviin vähän luonnonvaloakin, johon olen aika tyytyväinen, se kun tuntuu olevan sangen harvinaista marraskuussa. Mutta siis kynsillä Flormar U24, iki-ihana fuksia-pinkki-punainen megashimmerinen lakka. Mun mielestä tää väri on ihan käsittämättömän ihana, tykkään todella paljon. Iiii. ♥ Lakkaa on 2-3 kerrosta, ensimmäinen kerros peittää kohtalaisesti mutta tuskin meille 'vaadimme, ettei kynsiraja näy YHTÄÄN'-ihmisille riittää. Mulle ei ainakaan riittänyt. Länäisin kynsiin vielä pinkit sydänstrassit nimettömiin, ja muistaakseni myös peukaloihin, en ole ihan varma, kun näistä kynsistä on pari viikkoa jo aikaa ja en kuvia tsiigaillut niin tarkasti tai niissä ei ollut peukaloa.
Mun peukaloille on muuten käynyt pieni äksidentti, vasemman peukalon kynsi alkoi lohjeta muutaman millin päästä ihosta(eli ei olisi tuntunut miltään oikeastaan, paitsi henkistä kipua kynnen lyhentymisestä), mutta paikkailin vaan teepussin paloilla viikon verran, tai ehkä jopa pari. Nyt vajaa viikko sitten se lohkesi pidemmälle toisesta kohtaa, ei jäänyt yhtään valkoista. Yritin sitäkin epätoivoisesti paikkailla vuoron perään teepussilla ja ihoteipillä koko peukalon paketoimalla. No, ei auttanut, kynsi vain repsotti koko ajan ja lopulta hoksasin etten voi mennä köksätunnille puolesta välistä halkeavan kynnet kanssa ja alistuin napsaisemaan sen pois. Tää on niin töpö ja ruma kuin olla ja taitaa. Lyhensin samalla toisenkin käden peukaloa. Siitä tuli ihan siisti, mutta tää toinen ei.. Hrr. 
No joo, älkää kysykö mistä toi pikkurillin glitterhippu on peräisin. Glitterit kun tunnetusti tarttuu joka paikkaan. Paitsi että kukaan ei varmaan olisi huomannut jos en olisi sanonyt, hyvä minä! :D
(Oonko edes tyytyväinen fysiikan kokeeseen, 10-! Edellinen fyken koe meni mun mittapuulla penkin alle, mutta tähän oon tosi tyytyväinen. 34,5/36p, eli puolitoista pistettä napsahti tästä kokeesta pois, mutta eipä tuo mitään, kymppimiinus on just hyvä. :))

Tykkäättekö te tästä lakasta? Keksittekö äkkiseltään jotain dupelakkoja tälle?

3 kommenttia:

 1. Oi kun on sievä lakka (: En äkkiseltään keksi kyllä ihan samanlaista, yksi samantyyppinen on mutta liian glitterinen ja ei edes yhtään peittävä ollakseen dupe tuolle.

  VastaaPoista
 2. uuuu ootan innolla sun tota joulukalenteri juttuu ja niitä kynsiä:) ja sulla on muutenkin tosi kiva blogi, ja sitä jaksaa aina lukea!(=

  VastaaPoista
 3. Ine: Niin on! :) Eipä mullekaan tuu mitään dupeja mieleen, China Glazen Strawberry Fields-tyyppisiä lakkoja mietin mutta nekin on erisävyisiä.

  Anonyymi: Kiitos piristävästä kommentista!

  VastaaPoista