tiistai 29. marraskuuta 2011

TESTISSÄ: Kiss Ultra Growth

 Ostin pari viikkoa sitten uuden aluslakan tarpeessa Kissin Ultra Growth-nimisen lakan, joka on olevinaan kynnenkasvattaja. Alla lukee mitä tää lupailee:
Mä en oikein jaksa uskoa mihinkään meriuutteeseen, incistähän tämän hoitavia ominaisuuksia voisi katsoa mutta kun en oikein tiedä mitä noi tekee, niin vähän paha sanoa. :/ Mikään ihmaine tää ei ole, oon sen pari viikkoa käyttänyt aluslakkana, 1-3 päivän välein. Parina päivänä vähän päästi lakkoja värjäämään kynsiä, mutta nyt sitä ei enää ole. Ihan perusaluslakkana menee, en mä missään vaiheessa odottanut tältä suuresti mitään. 
15ml, maksoi Sokoksessa 8,50€. Euron kalliimpi versio(eli 9,50€) on Kiss Xtreme Growth, mutta vaikuttavana(no jaa, miten musta tuntuu että se meriuute oli aika hännillä inci-listassa, eli sitä ei ollut juurikaan) aineena on keratiini ja kalsium. Nuukana ihmisenä en viitsinyt ostaa sitä vaan ostin tämän halvemman. :D

4 kommenttia:

 1. Justiinsa tänään ostin saman merkin kynnenkovettajan! :D Haha. Tarjoustalossa 9,20e. Saa nyt nähdä miten toimii jos toimii ollenkaan. :D

  VastaaPoista
 2. Käpsytin: Toivottavasti toimii! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimii hyvin.Tosin pitää käyttää säännöllisesti.Mulla Xtreme growth ja olen käyttänyt 2/3 pullosta jolloin alkoi näkyy tulokset.Ei enää lohkeile!!

   Poista
  2. Tämän kanssa ei kyllä mitään ihmeempiä vahvistumisia ilmennyt tai sitten en vain huomannut. :D

   Poista