perjantai 8. heinäkuuta 2011

ALE-huumaa

Tähän aikaan vuodesta on kaupoissa varmaan kaikista suurin alehuuma, tulee osteltua kaikennäköisiä vaatteita tekosyyllä 'se oli halpa'. Mutta, aleshoppailusta hiukan. Sorrutteko ostamaan vaatteita pelkästään sen takia, että hintalappuun on lätkäisty aletarra, esim. -50%? Vai yritättekö ostaa mahdollisimman suurella aleprosentilla?

H&M:llä oli paljon vaaterekkejä, joiden päällä oli merkintä 15€ tai 10€. Yksin(ja oman lompakkoni kanssa), jätän vähänkin muka-kalliimmat(just ne 10-15 euron) rekit sivuun. Sen sijaan tulee ostettua jotain 0-7€ maksavaa ja pientä. Hehee.. Äidin kanssa shoppaillessa(kun äiti maksaa.../ottaa rahat tililtäni myöhemmin mutta joka tapauksessa lompakossani olevat rahani eivät mene) tulee katseltua myös noita aiemmin mainittuja kympin rekkejä. Kas kummaa.

Ostan ALEsta myös vaatteita, joita en muuten ostaisi. Esimerkiksi se perjantaina ostettu tummansininen toppi. Uskon silti käyttäväni sitä.. :) Ja ostin myös sen korun samalla lailla, mutta ostamattomuus-syynä varmaan on hinta, 10€ on mun kaltaiselle nuukalle ihmiselle liikaa. Heh.

Jakakaa aletottumuksenne kommenttiboksissa, ja kertokaa mitä on tullut ostettua ALEsta tänä vuonna vai onko koko alennusmyynnit ihan täyttä turhuutta?

4 kommenttia:

 1. sun blogis on niin kiva :) jatka samaan malliin ;D

  http://leave-world.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Ostan aina alesta, oikeastaan en ees osta mistään muualta...:D
  Aina kauppaan tullessa meen ekana sale-osioon ja sieltä etin alle kympin tavarat, usein turhaaki vaatetta, mutta silti ostan. Ostan muutenki toosi harvoin yli 15euron vaatteita, en vaan raaski:D

  Tänä vuona alesta oon ehtiny jo muutamanki tuotteen ostella(:

  VastaaPoista
 3. kiitos, chrale! :) tnä mennään viel äidin kanssa kaupoille, ts. Anttilaan ja Seppälään + huonekalukauppoihin :D

  VastaaPoista