tiistai 12. heinäkuuta 2011

Tänään

Pöööh. Meillä satoi johonkin kahteen tai kolmeen asti, ja sen jälkeen on sit ollut aurinkoista/pilvistä. Ja aamulla ukkosti. Mä inhoan/kammoan/pelkään ukkosta, mut sain inspiraatiota yhteen kirjoitushommaan. Fan fictionia ja Harry Potteria, Lilystä ja Jamesista, genre drama ja ikärajasuositus sallittu. Nimi on Ukkosen jälkeen paistaa aina aurinko. Ja huomautan nyt vielä, että J.K. Rowling eli Harry Potterin luoja ei pidä fan fictionia ongelmana. (= käytännössä katsoen sallii sen) (:

Olen kuitenkin saanut ihan kiitettävästi aikaiseksi, koska olen kirjoitellut Wordiin yhdet biisin sanat, julkaissut tuon ficin, siivonnut, järjestellyt kynsilakkaalatikkoa ja lakannut kynnet, sekä ottanut kuvia tänne blogiin laitettavaksi ja ladannut kuvia koneelle. Ja syönyt iiison kasan lakritsijäätelöä.

Kaksi tuntia että viimeinen Harry Potter -leffa, Kuoleman varjelukset osa 2 ilmestyy(Suomen ensi-ilta, eka näytös 00:07). Ja mä EN ole menossa katsomaan sitä. Meen vasta... joskus. Kun ehdin ja pahin tungos is over. Mut tosi haikea fiilis vaikka ensimmäisestä Potter-kirjan lukemisesta on varmasti alle kaksi vuotta. Ja nyt ne loppuu. Mut onneksi J.K. Rowling jatkaa sarjaa(miksipäs ei, aika hyvä rahasampo) Pottermore.comilla :) (vinkvink)

Mie häippäsen tästä nukkumaan, hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti