keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Kynsilakkoja ja Pottereita

 Käväisin kyläilemässä O:n luona tänään, kokeiltiin Isadoran graffitilakkaa, sitä vaaleansinistä, toimii! :) Ja kävin myös kaupungilla, eli toisin sanoen kirjastossa, Seppälässä ja Robinhoodissa(ja äiti halusi käydä Ärrällä matkatoimistojen lehtien takia, joten käytiin sitten sielläkin), joten onnistuin tekemään hankintoja(eli tuhlaamaan) ihan kivasti. 

Lainasin kirjastosta kasan Harry Potter -kirjoja, tarkalleen ottaen kaikki seitsemän. Oli kirjastossa olijoilla katselemista kun n. 160cm pitkä tyttö kantaa sylissä isoa kasaa paksuja Pottereita. Kaiken lisäksi kun en ole kuulemma yhtään hirveän lukutoukan näköinen(oon ruskettunut = en ole ollut 24/7 lukemassa sisällä kirjoja) :D


vasemmalta lähtien: 422, 326, 406 ja 470.
Robinhoodissa(Tokmanni-ketjun kaupoissa) oli Evelinen lakkoja neljä kappaletta viidellä eurolla(tarjous, norm. hinta 3,90e/pullo), jolloin hintaa yhdelle lakalle jää 1,25e, eli ei kovinkaan paljoa. Mietin pitkään minkä lakan otan vaaleanpnaisen, hololakan ja tummanharmaan lakan seuraksi, ja päädyin tuollaiseen vaaleanpunaiseen, pinkkiin mihinkä lie, ehkä vaalea violetihtava(?) pinkki. Hologrammilakka toimii jotenkin, ainakin pullossa. Yritin saada kuvattua holon, mutta se ei ehkä ihan onnistunut, mutta alapuolella olevassa kuvassa ainakin itse huomaan holoefektiä. 

  

Ostin myös MNY(Tää on jotain Maybellineä, Robinhoodissa oli ilmoitus jossa luki, että kaikki MNY:t on alle viisi euroa, eli aika edullinen merkki on kyseessä, toimivasta en sitten tiedä. Aion kyllä seurailla.)-lakan kolmella ja puolella eurolla, tää on ihan hopeinen lakka, katsotaan niitä ominaisuuksia sitten kun testaan tätä. Nimi 653? - jos katsoin oikean numeron, pullon kyljessä on vähän turhan monta numeroa.Robinhoodissa myydään isossa laarissa(ainakin täällä päin ne oli isossa laarissa sekaisin) flormarin lakkoja, jotain konehelsinki-juttujahan nämä on. En oikein löytänyt lakkaa johon olisin heti rakastunut, joten ajattelin testata sarjaa värittömällä lakalla, koska mulla ei sitä oikein ole. Hintaa 1,99e.
Sitten Seppälän ostoksiin. Löysin Sinful Colorsin kirkkaanpinkin neonlakan sieltä, hinta 2,95e(15ml). Ja neon-ominaisuushan ei tietysti näy kamerassa, pöh. Ai niin, ja nimi oli Fusion neon, 60.


Golden Rose -merkkistä nail art-lakkaa ostin myös, hinta 2,95e/pullo, ja tavaraa pullossa on 7,5ml.Vielä kaikki lakat järjestyksessä ja sekaisin. Mitäs tykkäätte? Pitääkö rynnätä heti ostoksille? :D
4 kommenttia:

 1. Ooh, ihanan paljon lakkoja! Mä kävin kans metsästämässä valkoista koristelulakkaa Seppälästä, mutta eipä ollut täällä päin. Täällä ei myöskään taida olla mitään Tokmannin tavarataloa, että voisin käydä hamstraamassa noita Evelinen lakkoja. Pöh. Sopis tommoset halvat tähän opiskelijabudjettiin todela hyvin.

  VastaaPoista
 2. Mieli kyllä tekisi kun sinun löytöjä katselee :D

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen ostanut muutama päivää sitten tuon Golden Rosen mustan sekä MNYn hopeinen glitterlakka :) Se glitterlakka on hieno toisen lakan päällä, eli se ei peitä kynttä yksinään vaan vaatii vaikka lilan alleen :)

  VastaaPoista
 4. Niniane: Kokeile jotain lähikaupungin Seppälää? Eri kaupungeissa on erilaiset kynsilakkavalikoimat. Ja tokmanni.fi'stä voi vilkaista missä noita ketjuun kuuluvia kauppoja on, tosta yhteystiedot -kohdasta(selaa sivua alaspäin niin löytyy kaikki). ;)

  Ine: Hahah :D

  Nails1820: Pitääkin kokeilla toisen lakan päällä tuota MNY:tä :)

  VastaaPoista