torstai 14. heinäkuuta 2011

Vikat ostokset
Valkoiset housut Vilasta kympillä, ja äidin työpaikalta jotain vanhaa mallistoa suht paksut hiekanväriset hiousut(Vila), noin 12e -70% Mut äiti lyhensi molempia housuja eilen ja nyt ne on sopivan pituiset lahkeista, ennen liian isot. 


H&M:stä vaaleansininen viskoosi(muistaakseni)takki, ohut, tykkään. 5e.


Jostakin kampaamoliikkeestä Four reasonsin kuivashampoo 2,90e, minipullo.


Seppälästä Wild&Crazyn valkoinen kynsilakka, sävy Montana. 


Löysin Sokoksesta laarin jossa oli jotain Goshin meikkejä ja bongasin viimeisen kappaleen tän väristä kynsilakkaa(toinen väri olisi ollut rumanruskea glitterlakka), 3,50€. Tää on tosi hyvää mun mielestä, ja kivan väristä!


Heh, Tiimarista 2,50e:llä ostettu Muumi-hiirimatto. Edellinen hiirimatto oli muumiaiheinen, mutta pistin sen nyt lakkailualustaksi ja otin tän varsinaisekis hiirimatoksi. Alkuperäishinta 4,99? tmv.


Kansituoli Anttilasta! Hintaa vajaa 18e. Tää kyllä kerkesi hajota parin tunnin kotona olon jälkeen -> äiti vei takasin ja saatiin uusi tilalle. Ja tämähän hajosi äitin painosta vain, ja kyllä nyt jokaisen kansituolin(joka ei ole lastentuoli) pitäisi kestää alle 60kg paino.  


Hiusväriä mulle, n. 10e Anttilasta ja alla vanulappuja, 100kpl muistaakseni 1,22e S-marketissa.


Mulla on vieläkin näitä shoppailukuvia julkaisematta! Mä en oikeasti tajua miten on voinut parin viikon aikana tulla näin paljon kaikkea uutta. Kun normaalisti en käy missään, luuhaan vaan kotona ym. Joten, outoa. Mut nyt nää on laitettu ja alkaa tiukka säästökuuri(toivottavasti... isä kyllä kovasti haluaisi lähteä mun kanssa 'shoppailemaan'. Lupasi jopa antaa rahaa... Enpä tiedä :D)!

2 kommenttia: