torstai 14. heinäkuuta 2011

Gosh Silky MintViime viikon kynnet. Pidin näitä melkein viikon kynsissä, laitoin tiistaina ja otin seuraavan viikon maanantaina pois. Mutta mielestäni nämä onnistui hyvin, käytin lakkana Sokoksesta 3,50e löytämääni Goshin Silky Mintiä(ihanan tumman mintunvärinen lakka). Pallot on tehty Wild&Crazyn Montanalla ja Lumene Natural Coden 35 Pink Punkilla, itsetekemääni dotting toolia apuna käyttäen. Hopeanväriset koristelut peukaloihin ja pallojen toiselle puolelle tehdyt viivat on tehty Delia nail art lakalla. Aluslakkana toimi Mavala Superbase ja päällyslakkana Mavala Minute Quick-Finish.

Mitäs pidätte? 

2 kommenttia:

  1. Minäkin halusin ostaa Sokoksesta GOSHin lakkoja alennettuun hintaan, mutta alelaaria ei näkyny missään... :( Ainoastaan normaalihintaisia löytyi, en mä melkein 9 € maksa GOSHin kynsilakoista... :D Mutta toi mintunvärinen olisi mukava ostaa, tosihieno!

    VastaaPoista
  2. En mäkään kyllä 8-9 euroa Goshista maksa, korkeintaan jostain vähän harvinaisemmasta/kalliimmasta(China Glaze, OPI, Chanel :D)Aika piilossa se tossa minua lähimmmässä Sokoksessakin oli, mut satuin huomaamaan muiden asiakkaiden ja myyjän puheesta ja menin katsomaan. Kappas kummaa, meikkien alta löytyi kynsilakkoja.
    Kiitoksia, itsekin tykkään tositosi paljon :)

    VastaaPoista