sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Kynsijuttuja

Laura postasi Manicure Madness -blogissaan H&M:n ihkupihku(anteeksi) -lakasta nimeltä I'm not a kiwi! Kyseessä on hiukan keltaisen kirkkaanvihreä lakka, joka mun on ihan pakko saada. Siis ihan pakko. Joten, todellakin oon menossa mahdollisimman pian H&M:llä toivomaan, että tuota lakkaa on siellä. Harmi vaan, että lähin on naapurikaupungissa, jonne on matkaa n. 25 km. :/

Että semmoista tänään. Ja K-citymarketin mainoskuvasto livahti postilaatikkoon, samoin kuten Keskon Pirkka-asiakaslehti, jonka välistä löytyi kosmetiikka-tarjous-kuvasto(= saman tyylinen kuin mainoskuvastokin, mutta vain kosmetiikkaa yms.). Ja kokonainen sivu oli pyhitetty yksin kynsille(no okei, yksi tuote ei ollut kynsiin liittyvä. Ellei kynnet ja ripset jotenkin liity tosi paljon toisiinsa). Löytyi muun muassa Mavalan lakkoja ja kynnenkovettajaa, Wilkem -lasiviiloja, taakreita, kynsikorut -pakkauksia(en tiedä mitä sisältää, varmaan strasseja, tarroja tms.),  ja Naturel 2 Way 'koristelukyniä'. Pitää käväistä jossain vaiheessa Cittarissa (: Joo, tiedän,  Crayon vinkkasi jo, mutta piti omakin näkökulma saada esille, heh. Niin, ja samassa paikassa oli myös Rimmelin I love lasting finish -lakkojen mainosta, 'uudet kausisävyt nyt saatavilla'. Hintaa on se perinteiset kolme ja puoli euroa, mutta lakat ovat ihana sävyisiä! Cremejä kaikki neljä, jotka mainoksessa ovat. Tulipunainen, Kirkkaan karkkinen(:--D) pinkki, ihana mintunvihreä ja lila. Pakko saada, again.

Niin, ja vaikka tää uskomattomalle H&M:n ja Citymarketin mainostukselle näyttääkin, niin en saa senttiäkään rahaa mistää blogiin liittyvästä. En saa rahaa kun mainostan tuotteita enkä hyödy näistä postauksien raapustuksista materiaalisesti(mutta saan mielihyvää kun postailen blogiini).

2 kommenttia:

  1. Noihin uusiin Rimmelin lakkoihin kuuluu myös superihana glitterlakka, jossa valkoista, mustaa ja sinistä glitteriä (: Sekin on aivan ihana, katseleppa jos näkyisi!

    VastaaPoista
  2. Ine, kiitos vinkistä :--) Pitää käydä jossain vaiheessa katselemassa noita Rimmelin valikoimia... Glitterlakat on upeita, mutta niitä on ärsyttävää poistaa kynsistä >)

    VastaaPoista