keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

French ManicureLupaamani ranskislakkaus! Pari kuvaa työskentelyvaiheesta. Käytin Kreikasta ostamiani tippitarroja, ja kokeilin tekniikkaa valkoinen ensin ja nude sen jälkeen. Ja vaihdoin kantaani. Aiemmin olin nimittäin sitä mieltä, että nude ensin ja valkoinen päälle. Mutta tää tekniikkaa on miljoonasti parempi mun mielestä. Eli valkoisella lakalla vaan normaaliin tapaan tipit ja päälle ohut kerros nudea. Eli jos haluaa nudesta oikein peittävän, täytyy levittää kerroksia myös ennen valkoista. 

  

Kuvia valmiista kynsistä tulikin sitten ihan reippaasti, hups. Mutta joka tapauksessa tää on onnistuinen ranskalainen manikyyri ever! ♥


En voinut olla koristelematta hiukan. :p Koristeluissa valkoinen Golden Rose nail art -lakka ja Delia nail art -lakka.


Käyttöjärjestyksessään Mavala Superbase, Wild and Crazyn Montana,Golden Rose nail art -lakka, Kissin nudelakka ranskispaketista, Mavalan Minute Quick-Finish. Nail art -lakkaa käytin lähinnä korjailuihin. :)

// Tuli tässä mieleen, että jos käytätte teippejä, ODOTTAKAA, että aluslakka on varmasti kuivunut(vaikka tuntuisikin kuivalle, niin kannattaa vielä odottaa hiukan), koska teippiä irrottaessa se vetää helposti alla olevan lakan mukaan. Nimim. kokemusta on.

2 kommenttia:

  1. Oon aina haaveillut tekeväni itelleni ranskinlaukkauksen ja sain tästä postauksesta tosi hyviä vinkkejä(:

    Heti vaan ku saan kynteni vähän pidemmiksi ni kokeilen tätä!

    VastaaPoista