tiistai 17. tammikuuta 2012

Fail nail and BOOKS!

Otsikko. FND tänään, tai BND, ihan miten vaan. :D Tosiaan kynnet oli ihan sairas katastrofi. Aluksi mulla oli pohjalla pari kerrosta MNYn violettia shimmerlakkaa, ja sitten ajattelin huitaista vinoon Flormar 415:ta, mikä oli virhe numero yksi. Seuraava virhe oli laittaa mustat viivat rajaamaan sitä. Sitten tein uudet mustat viivat, virhe 3. Sen jälkeen lisäsin rajatulle osuudelle Yes Loven lilaa glitterlakkaa ja rajaamattomalle MNY:n hopeaa glitterlakkaa. Virhe numero 4. Viides virhe oli tuhlata strasseja tähän. :D Nämä olivat tositosi epäonnistuneet kynnet ja olisi tehnyt mieli poistaa saman tien kaikki pois ja aloittaa alusta. No, pelastin tilanteen pinkillä graffitilakalla joka piilotti kaikki kauheudet alleen. Mutta hyi hyi hyi.
 Sitten viime perjantaina lainaamani kirjat:
Kaksi Potteria(Kuoleman varjelukset suomeksi ja Feeniksin kilta englanniksi) sekä Stephenie Meyerin Aamunkoi, Twilight-saagan viimeinen osa. Tämä on nyt englanniksi lukemisen yritys numero kaksi, viimeksi yritin vuosi sitten ja voin sanoa, että nyt sujuu aika paljon paremmin. :D Tällä kertaa en ottanut kaveriksi suomenkielistä versiota, se luultavasti vain sekoittaisi lisää. Olen lukenut nyt samaan aikaan myös Aamunkoita, ne on tarpeeksi toisistaan eriäviä ja Aamunkoita voi lukea silloin kun ei jaksa lukea englanniksi, esim. illalla nukkumaan käydessä. 
Aamunkoi.
Feeniksin kilta. Mundungus-kohta aiheutti pientä naureskelua ja oli myös hauska lukea puhekieltä englanniksi(S'up, 'here, gotta jne.) Sen alla olevassa kuvassa on kohta jossa olen menossa, sivu 54. Pystykuvassa yksi alkusivuista, "Draco dormien nunquam titillandus" - älä herätä nukkuvaa lohikäärmettä. Musta on jotenkin todella outoa ajatella, että luen nyt tekstiä mikä on suoraan Rowlingin päästä, tai siis mullehan J.K. Rowling on suurin piirtein kuin jumala, ja tämä on jotenkin tosi jännää lukea englanniksi. :D Myös Bloomsbury -kustantamo tuntuu aika kivalle vaihtelulle, suomiversionhan on kustantanut Tammi.

// Hmph, se asia unohtui. Eli olettekos huomanneet, että Rimmelilläkin oli cracklejä? Hintaa 7,50€ Robinhoodissa ja värisävyt musta, hopea, punainen ja sininen ainakin, varmaan myös valkoinen tai sitten joku muu perusväri. Värejä oli joka tapauksessa viisi erilaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti