perjantai 13. tammikuuta 2012

VIDEO: Kynnet & höpinöitä

Videota, jolla päivän kynnet sekä kaiken maailman höpinää! Äänellä tällä kertaa.

Ja huomautukset videota koskien: 07:40 kohdassa kuuluu "äl", niin editoin siitä vahingossa jotain pois, eli siinä pitäisi olla "pääl"(päällä). Muitakin mahdollisia edellä mainitun kaltaisia mokia voi hyvinkin olla. Niin siis ei ympäristöystävällisyyslamppu vaan energiansäästölamppu, ei tullut nimi mieleen silloin. :D Plus, kun puhun flormarin kirkkaasta, tarkoitan kynsilakkaa enkä mitään juotavaa. Ja kun luettelin niitä Flormarin ainesosia, niin näin ehkä kaksi ainesosaa sieltä. Ja butyl acetatea on ihonhoitotuotteissakin, että ehkä mä vähän sen kynsilakoissa on myrkkyjä-osuuden feilasin. :D


Mun ääni kuulostaa muuten sittenkin yllättävän järkevältä videolla! :D Ja juu, sönkötän koko ajan muutenkin ja kun pitäisi videoida tai esiintyä ja puhua selkeästi niin entistä enemmän..

Ja sitten vielä pari kuvaa kynsistä, näissä näkyy H&M:n lakan oikea sävy. Se on siis joku persikkainen oranssi tmv. Että on muuten kotoinen olo taas, kun älysin vihdoin pistää äänettömyyden pois ja sain rakkaat kameraräpsäysäänet takaisin. Laitan esim. sovituskoppikuvia(sovitan jotain, otan kuvan ja näytän äidille, että käynkö ostamassa, sillä luotan äitiin eniten ja kun hän on eniten se mun lompakko, niin ihan fiksua kysyä siltä) varten äänet pois ja unohdan laittaa ne takaisin.
Kommentoikaa, haluatteko videota jatkossakin, äänellä vai ilman? :)
// ainiin, häiritseekö teitä puhetapani(siis "murre", puhun sekoitusta monesta eri murteesta, täällä vaan puhutaan niin sekalaista suomea ja mä etenkin puhun sellaista ja lyhennän sanat puhuessani ihan automaattisesti), puhunko siis vaikeaselkoisesti vai ihan ymmärrettävää kieltä(siis jos sönkötystä ei lasketa)?

4 kommenttia:

 1. "siis en tiiä" :D sori...:D
  käy muute kkattoo koukussalakkaamiseen.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Noorass: Jep, en tiie mitään, en oo varma mistään... jne. Sönkötin koko videon... D: Käyn kurkkaamassa! ;)

  VastaaPoista
 3. Hei kiva video! Ensimmäinen minuutti alko kyl melkein naurattaa, kun kuulosti niin tutulta toi tollanen pieni epävarmuus ja sönkötyksenpelko ja -selittäminen, oon itse ihan samanlainen! :D Mut joo oli mukavaa nähdä ja kuulla sun blogias videomuodossa välillä. Tee näitä tälläsia postauksia ihmeessä lisää jos tykkäät, tosin jatkossa ehkä hiukan lyhempikin video voisi olla jees.

  Puhees ei mun mielestä ainakaan kuulostanut epäselvältä. Mitä sanojen lyhentämiseen tulee, täälläpäin (asun siis Turussa) lyhennetään likipitäen kaikkia sanoja lopusta, että tuttua on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kommentista, multa onkin näköjään kokonaan unohtunut vastata tähän, voi ei! :D :)

   Poista