maanantai 23. tammikuuta 2012

Huh!

Kuri ja kärsimys(otsikko)


Mulla on tällä viikolla ihan sairas kiire ja hirveästi tekemistä, kolme koetta joihin pitää harjoitella(kemia, äikkä ja matikka - aika haastavat aiheet), ripariviikonloppua varten pitää kaivella vaatteita yms. ja pakata, hoitaa vaatteet pyykkiin ajoissa, että ne ehtii pestä.. Blogi on pidettävä ajan tasalla(ei olekaan to do -listalla kuin seitsemän postausjutskaa), siivota pitäisi(onneksi ette näe mun huonetta nyt...) ja muistaa huoltaa kynsiä ettei pääsisi lohkeilemaan kynnet, hoitaa läksyt, tehdä atk-tunnin koodausprojektia(tehdään nettisivuja ja päätin S:n kanssa koodata sellaisen kunnollisen, eikä mitään pelkkää valkoista taustaa ja random-kuvia ja random-aihetta, joku taisi olla tekemässä pekonista nettisivuja...), treenailla vähän ja riparin takia menee keskiviikkoiltaa aika näppärästi... Ja vielä olisi ihan suositeltavaa syödä ja nukkua ja pitää vapaata, joka luultavasti kuluu hyvin koneella blogeja & ficcejä lueskellessa.


Näin kirjoitin koulusta kotiin tullessani tänne, jätin luonnoksiin odottamaan iltaa, söin ja surffailin vähän aikaa netissä, kun sitten tein to do -listan tehtävistä asioista. Listalla oli siivousta, läksyjen tekoa, aikatauluttamista, ompelua ja kaapin siivousta. Kaksi ja puoli tuntia siinä meni, huh! Siivosin huoneeni ja toisen vaatekaapin(ah, mikä siisteys ♥), ompelin neuleen napit takaisin kiinni(yhdestä neuleesta lähti 2 koristenappia neljästä heti ensimmäisessä pesussa), tein saksan läksyt + itse asiassa vähän ylimääräistä, että saan plussia, tein opon SSMK-tekniikalla lukuaikataulun tämän viikon kokeille ja kirjoitin läksyt ylös ja järjestelin kirjat oikeaan järjestykseen. Olen ylpeä itsestäni tämän jälkeen, oli melkoinen urakka mulle. Ai mikä SSMK-tekniikka? Silmäile Syvenny Muistele Kertaa -systeemi jota jauhetaan suurin piirtein joka opontunnilla, ekana iltana Silmäile, tokana Syvenny ja kolmantena Muistele & Kertaa, kun koe on neljäntenä päivänä. Itse en ole jaksanut laskea paljoa arvoa mokomalle, mutta kaipa sitä on kokeiltava. Hrr.

Taidan alkaa katsella noita koodausjuttuja, on vaikeeta toi CSS ja (X)HTML... :s Vilkaistaampa järjestettyyn vaatekaappiin:
Näyttää suht hyvälle, eikös? :)

// jei, koodailuni on validia eli "kieliopillisesti" oikein. Pari vähän isompaa säätöä + hienosäätöä niin siinä se on. <3 Ihanaa, ylitin itseni!!

2 kommenttia:

  1. Oho, onnea koodailuun :D Itse en osaa kun hädin tuskin HTMLää vaikka alaa opiskelenkin. CSS voi olla vähän hankala, tosiaan (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä. :D Onneksi sain sen kumminkin pelaamaan nyt suht hyvin, validia on mutta silti pitää vielä säätää. Ja leikkiä muotoilujen kanssa. :D

      Poista