torstai 19. tammikuuta 2012

TOIVEPOSTAUS: Lempikynsilakkani

I'm going to show my favourite nail polishes! Jees, harjoittelen futuuria. I'm taking, I'm going to show, I'll.. Se kun on tällä hetkellä englannissa aiheena. Tosin mun olisi tarkoitus harjoitella niitä tehtäväkirjaan eikä blogiin, musta tuntu että opettaja ei hyväksyisi tehtäviä tehdyksi jos pulputtaisin tänne futuurilla englanniksi jotakin. :D

Mutta siis, ne lempilakat. Päädyin kuitenkin ottamaan uudet kuvat lakoista, edelliset olivat toooosi surkeita, näkisittepä(tai sitten ette) ne kuvat, huh huh. Näiden kuvien otto oli aika lailla extremeä, hirveässä myrskyssä ja tuiverruksessa, lumipöllyssä ottamassa lumihankikuvia takapihalla kynsilakoista. Olisi ollut varmasti aika mielenkiintoinen näky koiranulkoiluttajille, tosin sattuneesta syystä ei sellaisia näkynyt... 
  Lakat ovat vasemmalta lähtien Pretty Woman, Models Own Mushroom, Golden Rose Nail Art valkoinen, Flormar Supershine Miracle Colors U24. Pretty Woman on turkoosinsinivihreä shimmer/frost/mikälie -lakka, tykkään ihan superpaljon. Alla parempi kuva pullosta sekä kuva siitä kynsillä. Peittää 2 kerroksella aika hyvin, itse laitan kolme tai neljä, koska mulla ei saa kynsirajat näkyä yhtään.
 Flormar U24 on suurin piirtein fuksian värinen lakka jolla on pientä taipumusta duochromeen, todella shimmerinen joka tapauksessa, ja "jännä" lakka. Rakastan. Tällä ei ole kovin hyvä peittävyys, mutta muistaakseni kolmella kerroksella peittää jo riittävästi. Tai laittamalla vaikka toista fuksiaa alle.
Golden Rosen nail art-lakka, valkoinen. Ylipäätäänkin valkoinen koristelulakka on käytännöllinen, mutta minusta on tosi hyvin, että tämä on oikeasti kunnollinen ja peittävä koristelulakka. GR:n näen vähän pilipalimerkkinä, mutta joskus kannattaa olla ennakkoluuloton ja tarttua GR:n kolmen euron koristelulakkaan, kannattaa. Alla olevassa kuvassa valkoinen on GR:n koristelulakkaa.
Sitten Models Ownin Mushroom, tummanharmaa lakka joka vivahtaa myös ruskeaan ja lilaan, eli melko taupe. Yksi harvoja cremekoostumuksisia lakkoja joista tykkään, yleisesti ottaen tykkään enemmän shimmerlakoista. Yllä olevissa kynsissä tummanharmaa lakka on tätä MO Mushroomia. Tämän paras puoli on peittävyys, creme-MO:t peittää ensimmäisellä huolellisesti levitetyllä kerroksella ja tämä on loistava kiirelakka.
Aika sekalainen seurakunta. Olen aika yllättynyt, ettei yhtään glitterlakkaa eksynyt tähän. Tykkään niistäkin tosi paljon mutta lempparilakaksi eivät yllä. Tykkään melkein kaikista lakoistani, muutama hutiostos on kyllä, mutta erityissuosikkeja on vain nämä. Golden Rosen koristelulakat, musta sekä valkoinen, ovat kyllä molemmat hirmuhyviä, mutta valkoinen päätyi tähän. Listan lakat ovat muuten kaikki aika edullisia, Pretty Womanin lakka on huikeat 1,95€/Seppälä, Flormar U24 1,99€/Robinhood, GR koristelulakka 2,95€/Seppälä ja MO Mushroom 4,95€/Seppälä(ottakaa huomioon 14ml iso pullo).

// Kynsikuvat ovat otettu aiemmin, vanhoja kuvia siis //

 Onko listallani teidänkin suosikkeja?


// edit. Aina mulla unohtuu pikkuasioita postauksesta. Lisää postausehdotuksia tänne? :)

2 kommenttia:

  1. Flormarit on myöskin mun suosikkeja, ja löytyy itseltäkin tuota Pretty Womania :) MO:ta en ole vielä ikinä kokeillut, mutta pelkkää hyvää olen niistäkin kuullut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen Models Ownia kyllä, jos sattuu tulemaan vastaan jotakin kivaa väriä ;)

      Poista