torstai 12. tammikuuta 2012

Once again - last year.

Eli vielä kerran viime vuosi. Itse asiassa viime vuoden kynnet. Tein nimittäin äidille jouluaattona kivat hopeat liukuvärjäyskynnet, tykättiin molemmat tosi paljon.
 Hopeita/harmaita lakkoja(kysykää tarkemmin jos kiinnostaa, mukana vaalean harmaata holoa, Dependin hopeaa, tummanharmaa holo, MNY:n hopea glitter...) ja päällä ovaalin muotoiset strassit. Mulla meni tänään aavistuksen verran överiksi, olin koulun jälkeen vähän aikaa koneella, kun koko päivän ollut tullako-vai-eikö-tulla päänsärky sitten iski, ja nukuin pari-kolme tuntia ja sen jälkeen katsoin pikkusen Emmerdalea kun äiti herätti mut(luulin, että oli aamu... hups.) ja heräilin, tein kemian läksyt ja no, nyt oon ollut puolitoista tuntia koneella. Pitäis ehkä palata taas läksyjen pariin, ei tästä muuten tule yhtään mitään.

Olen muutenkin ollut koko päivän ihan sekaisin. Ja eilisaamun. Ja kirjoittamisesta ei nyt tule yhtään mitään, en edes yritä jatkaa ficciä mitä sain koulussa aloiteltua muutaman rivin verran(ja sekin dialogia). :D Toivottavasti huomenna selkiintyisin, en jaksa olla näin sekaisin. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti