maanantai 30. tammikuuta 2012

Nail art

Mulla oli taannoin vaaleansiniset kynnet, joihin piti saada riparikokoontumiseen jotain kivoja koristeluja, ja ne näyttivätkin sitten tältä:
Idea A:n muotoisiin koristeluihin on ollut jo monta kuukautta, lähtien Chloe's Secrets -blogin tälläisistä kynsistä. Omiin kynsiin on yritetty myös tehdä hopeisia pisteitä, mutta uusi koristelulakkani ei ole kovinkaan peittävää tavaraa joten mission failed. Koristelulakkana musta Golden Rose Nail Art.

Ai niin, eilen jäi kertomatta jännä ja aika hauska juttu blogini tilastoihin liittyen. Tulin leiriltä ja mummolasta kotiin ja avasin koneen ja vilkaisin blogin kävijätilastoja. Mitä ihmettä, yli SATA katsojaa yhdellä blogitekstillä? Vilkaisin lähdesivuja.. Facebook. Ajattelin jo, että kaikki tutut on saaneet tietää blogistani(ei jee), mutta luojan kiitos ei. Syyksi löytyi HD-mummo, joka vilahti postauksen lopussa. Blogini oli postauksen johdosta päässyt HD Mummon facebook-seinälle, "En minä ihan turha mummo taida olla, kun olen Noran kynsiblogiinkin päässyt" tai jotakin sinne päin luki statuksessa ja blogipostauksen linkki alla... :DD Postaus on tämä. Nauratti kyllä kovasti. Tosin ei tainnut kävijät olla kovinkaan kynsi-ihmisiä, että tuskin uusia lukijoita sain. :D

1 kommentti: