tiistai 31. tammikuuta 2012

niisk

 "Iu" kuvaa aika hyvin olotilaani. Samoin sana yskiä. Lähdin tänään koulusta kesken päivän kun oli niin surkea olo enkä halunnut tartuttaa muita köksän tunnilla. Ja olen aktiivisesti koko päivän yrittänyt yskiä keuhkoja ulos ja välillä en saanut ollenkaan henkeä yskänpuuskan keskeltä. Olen kahdestatoista asti vuoron perään levännyt, lukenut mainoksia ja dataillut. Mittasin äsken kuumettakin ja näytti olevan 37,4... Ja koko ajan on kylmä tai kuuma.  
Pohjalla kaikissa kynsissä pari kerrosta Evelinen hololakkaa numero 470, musta/tummanharmaa. Nimettömissä sen päällä Flormar U24'ta kerros ja sen päällä Models Ownin Juicy Julesia yksi kerros. Päälle kerros Evelinea. Kyseessä on ns. (glitter) sandwich-lakkaus, josta juttua lisää täällä ja täällä. Itse kokeilin nyt ensimmäistä kertaa ja näyttää ihan kivalta. Tosin ilman MO JJ'täkin olisi varmaan näyttänyt kivalle. 
P.S. Huomenna on jo helmikuu, jos teillä oli tammikuu lakkatipattomana, niin huomenna se autuus saada ostaa taas kynsilakkoja koittaa ;)

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti sulla ei oo hinkuyskää, mä nimittäin sairastin sen just ja se alkoi juurikin tolla tavalla että yskii ihan hulluna ja yskänpuuskien välissä ei saa ollenkaan henkeä. :/ Kävin lääkärissä monta kertaa ja eivät löytäneet mitään erikoista, vasta kun itse älysin hakea netistä tietoa, tajusin että hinkuyskähän se on. Kävin testeissä ja tulos oli positiivinen. Jos sun oireet tosta pahenee tai muuten vaan jo nyt tuntuu siltä että kaikki ei oo kunnossa, mee ihmeessä lääkärille ja VAADI ne testit!! (Verinäyte ja mahdollisesti nenänäyte). Ja tosiaan kannattaa oikeasti vaatia, eivät nimittäin uskoneet täälläkään että kyse olisi siitä. -.- Murr. Ja mitä nopeammin saat diagnoosin ja antibiootit, sen nopeammin se paranee... nimim. kolme viikkoa sairastanut eikä tunnu helpottavan. (Sain antibiootit auttamattomasti liian myöhään!).

  En siis toki poissulje normaalin flunssan mahdollisuutta mutta toi vaan kuulostaa niin samalta kun mulla oli. :D Ja jos se tosiaan on tätä niin se pa-he-nee REIPPAASTI.. -.- Mutta toivotaan ettei olisi!! Niin ja sekin piti vielä mainita että hinkuyskärokote kuuluu ihan normi rokotusohjelmaan joten todennäkösesti sä oot sen saanut (kuten minäkin) mutta rokotteen teho heikkenee ajan myötä ja sen voi siis silti saada.. :/

  Tässä vielä linkki, kannattaa lueskella jos oireet pahenee tai tuntuis siltä että on kyse jostain "vakavammasta".. :)

  Mä löysin googlettaessani ihan ekana tän linkin ja katoin et juu-u, 100% samat oireet täälläkin: http://www.pakkotoisto.com/blogs/mike/17793-hinku-vitun-yskae-vittumainen-tauti.html

  Ja sit vielä tälläset linkit: http://keskustelu.plaza.fi/ellit/liikunta-ja-terveys/klinikalla/1684704/aikuisten-hinkuyska/

  ja: http://keskustelu.plaza.fi/ellit/liikunta-ja-terveys/klinikalla/1684704/aikuisten-hinkuyska/sivu2/

  Toivottavasti ei olis sulla tätä ja parane pian!!! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko hinkuyskän mahdollisuuteen, mutta jos tää nyt kovinkin tästä pitkittyy, niin menen kyllä lääkäriin. Nyt vajaan kahden päivän sairastamisen jälkeen on paha sanoa vielä mitään. :) Toivottavasti olisi kuitenkin vaan normaali flunssa.

   Poista
 2. ihana tuo lakka! :) Haastoin sut blogissani:)http://nail-life.blogspot.com/2012/02/just-little-things.html

  VastaaPoista