maanantai 2. tammikuuta 2012

"Shoppailua"

Mä sitten todella tiedän parhaat tavat itseni kiduttamiseen. Juuri kun olen saanut aikaiseksi ostolakon, kidutan itseni "shoppailemalla" nettikaupoissa. Tämä "shoppailu" on siis sitä, että klikkailen kaikkea mahdollista kivaa ostoskoriin mutta sitten en tilaakaan yhtään mitään.  Aloitin tämän kyllä yli viikko sitten taas vaihteeksi, joten...
Kätevä stoppari nettishoppailuissa on myös äiti. En saa mitään tilattua ilman äidin lupaa mikä käytännössä tarkoittaa ettei mistään myöskään tilata yhtään mitään. Paitsi H&M:ltä kerran tai kaksi vuodessa, ja sekin sen takia, että netistä & kuvastoista löytyy paljon paremmin vaatteita kuin ylitäydestä myymälässä missä on yhtä aikaa kaikki muutkin.

Tänään alkoi sitten koulu(plääh) ja puolet luokasta joko oli poissa, koulussa vähän kipeänä tai ainakin sairastanut sen lomalla. :D Mutta nyt olisi uuden vuoden kynnet vuorossa, pitkästä aikaa kynsikuvia! Turvauduin vuodenvaihdekynsissä glitteriin monen muun bloggarin tavoin.
 Pohjala on Models Ownin True Blue yksi kerros, päällä Wild & Crazyn Wild & Desperate yksi kerros ja päällimmäisenä Yes Loven violettia glitterlakkaa kerros. Päällyslakkana(hah, kerrankin muistan sen!) Depend Quick and Shine Top Coat.
yksi viimeisistä kuvista vuonna 2011
Leikin myös vähän eilen kemistiä(tai no, ei siihen mitään kemististä liity, vaan pullotusta) ja laitoin vanhaan pestyyn kynsilakkapulloon(Lumenen pullo, 7,5-8 ml) oliiviöljyä sisään ja etikettinä NKB Kynsiöljy Olive, tehty muistilapun tarraosasta ja läntätty sillä + teipillä kiinni. Laitoinkin tätä eilen illalla kynsiin nukkumaan mennessä. Ainut vaan, mikä oliiviöljyssä(en tiedä, onko normaalin kynsiöljyn kanssa sama juttu) on, niin se sotkee vaatteita ym. aika helposti eikä välttämättä lähde pesussa pois. Mutta ei mua yövaatteissa tai lakanoissa nyt niin hirveästi pienet oliiviöljytahrat haittaa, eihän ne näy mihinkään. :D

2 kommenttia: