sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Mission Mushroom?

PLAY: Trentemøller - Thinking About You
Kiitos, O. Löysin taas vaihteeksi lisää musiikkia. :D 
 (Älkää kysykö otsikosta, en sentään nimennyt postausta "Otsikko"-otsikolla" vaan keksin Mission Mushroomin :DD No jaa, katugallupissa Otsikko saattaisi saada enemmän kannatusta kuin Mission Mushroom)
Mä olenkin ihkuttanut ja hihkuttanut Models Ownin iki-ihanaa Mushroomia pariin kertaan, viimeemmäksi(onkosesana?) täällä, jolloin paritin sen O.P.I. cremevioletti Planks A Lotille vinomanikyyrinä. Ja taas, vinomania Mushroomilla, oi kyllä. Tajusin juuri. Sen jälkeen kun opin tekemään vinomanikyyrin, sitä onkin ollut moneen kertaan niin kynsillä kuin blogissa. Tämä on vaan jotenkin... sopiva mani mulle. Mä olen vino(ja vinoilija siinä samalla) niin miksei kynsien lakkauskin? Kaveriksi otin Flormarin U24-lakan, joka kuuluu yksiin suosikeistani ja heitin sen vinoon kynsille. Kaksi kerrosta. Niin ja Mushroomia yksi kerros, tässä yksi syys miksi rakastan Models Ownin cremelakkoja. Peittävyys on niin ah, hyvä. Monesti kun on kiire, käytän MO:ta juuri peittävyyden takia. Tosin kiireeni hävisi yllättäen ja sitten mulla olikin ihan hyvin aikaa vinoilla Flormarilla... Eh eh. Ja sitten uutta two way nail art -lakkaa rajalle. Ja pinkit tähtistrassit kruunaa koko jutun.

Mä tykkäsin näistä tooosi paljon ja olisin voinut jättää nämä toiseksikin päiväksi, mutta kun Trind-kuuri on meneillään niin sitten on, pakko vaihtaa joka päivä lakat tai lakata vain Trindillä pari kertaa päällekkäin.
Ja hehkutusta, mun kynnet ei ole lohkeillut viikkoon, eli ei kertaakaan sen jälkeen kun leikkasin nämä lyhyiksi. Silloin taannoin, kun jakelin loistavia kynsienhoitovinkkejäni(huomaathan sarkasmin, kiitos ;)) blogissani, unohdin mainita yhden minkä uskon olevan paras vinkki: Jos haluat ettei kynnet lohkeile, lakkaa kynnet joka päivä. Jos sulla on jotkut lakkaukset värilakalla, ota ne pois ja pistä edes aluslakka tai vielä päälle värilakkaa. Jos sulla on vain aluslakkaa(tai muuta väritöntä lakkaa), pistä uusi kerros päälle, tai ota vanhat pois ja uusi kerros. 

Olen nimittäin huomannut, että valtaosa lohkeiluistani omissa kynsissä tapahtuu silloin, kun samat lakkaukset ovat toista tai kolmatta päivää kynsillä(tai ei ole mitään), en muista milloin olisi ensimmäisenä päivänä uusien lakkausten jälkeen lohjennut. Poikkeuksena toki sellaiset tilanteet, joissa kynnet lohkeaa vaikka olisi mitä kynnellä, esim. kun viipaloit kynnen raastinraudassa tai jätät oven väliin tai muuta vastaavaa, missä ei paljon lakat auta. Nimimerkillä raastinraudan viipalointiterä ei välitä monettako päivää lakat ovat kynsillä. 

Niin joo, lempilakkapostaus tulee kunhan saan aikaiseksi(huomenna pakko saada aikaiseksi) metsästää lakkalaatikostani ne lempparilakat. Tai sitten käy niin kivasti, että kasaan about 99% lakoistani pöydälle ja kuvaan ne ja sitten kerron, että "hei, tässä olisi nyt näitä lempilakkojani, eiks oo kivoja, tää tässä on plää plää plää". :D Toivottavasti saisin vähän karsittua kivojen lakkojen määrää, koska mullahan olisi muuten suurin piirtein kaikki lakat tuossa pöydällä kuvattavana.

1 kommentti:

  1. Nämä ovat ihanat!:) Värit sopivat todella hyvin yhteen!!:) ~<3 me like ü

    VastaaPoista