tiistai 3. huhtikuuta 2012

Crackle pelastaa

Laiskuuden iskiessä mun tekee yleensä mieli napata cracklelakka käteen ja lakata sillä kynnet. Ensin kaivan kaikki cracklelakat laatikosta pöydälle ja alan miettiä, mikä sopisi parhaiten sille hetkellä oleviin kynsiin. Ei, ei tuo sovi, eikä tuo. Hei, tuo sopisi! Näyttää hyvältä, nopea ja helppo. Antaa kivasti uutta ilmettä, ja epäonnistuneet kynnet on helppo peittää. ;) 
 Tein vedenalainen maailma-kynsien päällä vähän aikaa takaperin valkoisen kräkläyksen Dependin valkoisella  cracklelakalla. Ihan kivathan nämä ovat.  Pelastajalakka. 


Mulla on ollut alkuviikon ja viikonlopun ajan pieniä teknisiä haasteita, nimeltään hidas laginetti. Pari puhdistusohjelmaa ilmeisesti poisti jotakin ylimääräistä ja lopputuloksena se, ettei millään selaimella mitään nettisivua saa auki ja jos saa, se jumiutuu heti eikä kuvia saa ladattua nettiin. Onneksi en yrittänyt ladata mitään videota Youtubeen... Mutta järjestelmänpalautus viime viikolle auttoi, ja kone toimii taas kuin unelma. 

Tänään on ollut vähän hikaripäivä, puursin historian kirjan parissa kaksi tuntia ja muitakin läksyjä tein hitusen. Plus ennakoin, tein läksyjä koulussa ja tein englannin tunnilla kaiken maailman tehtäviä etukäteen kirjasta, kaikki ristikot ja pikkutehtävät täytetty. :D Ei ollut mitään parempaa tekemistä... Matikan kokeesta kymppi, jei. 

Mä elättelen toivoa, että saisin yli 9½ historian kokeesta, koska historia loppuu kasilta ja kevään numero jää päättötodistukseen, joten haluaisin kympin. Mun on vaan vähän vaikeaa korottaa numeroa historiassa, kun historianopettaja selittää kaiken mahdollisimman tylsästi, en jaksa kuunnella tunnilla enkä pidä opettajasta(eikä ainut syy ole tuo tylsyys) ja päädyn opiskelemaan koko koealueen kirjasta, en tunnilla opettajalähtöisesti. Historian ihan kivaa ja mielelläni kirjoitan esitelmissä historiaosuudet(mm. tehtiin atk:ssa esitelmä kotikaupungistamme, piti tehdä Open Officella tietyillä fonteilla, riviväleillä, marginaaleilla ym. esitelmä ja valittiin S:n kanssa helppo ja hauska aihe), mutta en jaksa kuunnella opettajaa, koska hän on ärsyttävä, esittää asiat tylsästi ja valittaa jatkuvasti pikkuasioista. Esimerkiksi jollekin luokkalaiselleni valitti jostakin, joka ei häirinnyt ketään muuta kuin opettajaa, se ei rikkonut mitään, ei liannut mitään, ja opettaja vielä väitti sen häiritsevän muita oppilaita. Mä en edes huomannut, ennen kuin opettaja alkoi valittaa siitä. 

Oh, levisiköhän tämä nyt vähän historia-valittamiseksi? :D No, pahoittelut. Yritän aina vähän tiivistää näitä koulujuttuja, koska kovinkaan monia tuskin kiinnostaa, mutta pakko vaan kertoa. En pääse eroon siitä. Ai niin, kertokaa toki, jos joku juttu postauksissa tai blogissa ärsyttää. 

Ja argh, mä joudun taas jättämään tuon Liebster-haasteen myöhemmälle, nyt en ehdi. Ketuttaa! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti