maanantai 16. huhtikuuta 2012

Ostoksia osa 5 000 000

Kävin tuossa torstaina kaupungissa pyörällä, lähinnä Seppälässä ja Robinhoodissa. Seppälästä löytyi uusi valkoinen koristelulakka edellisen paksuuntuneen tilalle. Valkoisesta koristelulakastani tulee sellaisia lakkasäikeitä kynnelle, joten oli uuden paikka. Hintaa 2,95€, Golden Rose.

Ostin myös kaksi sikaa säkissä - toisin sanoen Golden Rosen mattalakan matatussa pullossa josta ei näe tarkkaa sävyä ja myös uutta merkkiä siinä samalla, normaaleja Golden Rose -lakkojahan mulla ei ole ollut ennen. Hintaa sama 2,95€.
 Sävy näytti tältä, siniharmaa, saa nähdä miltä näyttää kynnellä. Tarkoitus olisi swatchata tällä viikolla. 
Robinhoodista löysin Sally Hansenin Maximum Growth -kynsienkasvattaja-aluslakan. Se lupasi näkyviä tuloksia viikossa. Hintaa 7,95€(13,5ml). MNY:ltä löysin upean värisen turkoosin shimmerlakan. Olen metsästänyt tälläistä siitä asti, kun joskus elokuussa tai niihin aikoihin luin Playing with Polish-blogista OPI Catch Me In Your Net -lakasta.

Lakkaa on metsästetty vihreämpänä versiona sekä sinisempänä versiona, ja mulle on vähän päässyt kertymään näitä sinivihreitä/vihertäviä sinisiä/sinertäviä vihreitä/petrooleja/turkooseja lakkoja muutama. Mutta minusta kolme ja puoli euroa tästä on kohtuullinen hinta, ainakin pullossa näyttää sen verran ihanan väriseltä.
Mähän olen tunnetusti mainosten, tarjousten ja alennusten hyväuskoinen uhri, joten kun löysin telineen missä oli Maybellinen mascarat 9,95€, kun ne on normaalisti reilut 13 euroa. Mä uskoin, kun tuotteiden ylä/alapuolella luki kolossaalista tuuheutta jne. ja tämän kohdalla luvattiin tekoripsimäisyyttä, joten kelpasi mulle. Mä en niinkään tarvitse enää pituutta lisää ripsiini, mutta tuuheus kelpaisi. Oli ehkä aika taas kokeilla tuuheuttavaa ripsiväriä, edelliset kokemukset oli sellaisesta klimppiintyvästä järkyttävää jälkeä tekevästä mascarasta, joten ei kiitos uudelle samanlaiselle. Tämä oli kuitenkin kivempi ja harjakin on aika kiva, kaareva nimittäin! Eli siis Maybelline The Falsies Volum' Express / Maybelline Volum' Express The Falsies, ihan miten päin haluaa sanoa, itse löysin kahta versiota.

Löysin myös suklaata, mutta no, se on syöty jo ajat sitten(eli perjantaina vikat kuusi palaa), niin mitä sitä enää esittelemään.

Päätin aloittaa tiukan ostolakon vähän kaikelle, koska ajattelin asiaa eilen hitusen tarkemmin ja tajusin, että multa ei oikeasti puutu mitään elintärkeää. Muutaman kesävaatteen aion ostaa ja pari muuta, mutta siihen se sitten jääkin. Kynsijutut(miinus mahdolliset shoppailureissut pidemmälle tai tilaukset, joita kumpiakaan tuskin tulee olemaan) on ostopannassa 6.6.2012 asti. Aion myös jättää kaiken turhan ostelun, esimerkiksi mitään muutakaan kosmetiikkaa en oikeasti tarvitse ja karkkien ostelun lopetun ilomielin möys.

Eli, kiellossa ainakin:
- kynsijutut
- kosmetiikka
- karkit ym.
- kaikki oikeasti ihan turha
- korut
= KKKKK 6.6. asti. Vähän pidempi kuin koho-kylmä-kompressio, mutta ehkä sen muistaa helposti, jos erehtyy astumaan jalallaan johonkin kauppaan. Ehkä mä nyt pystyn pitämään tämän lupaukseni ostolakosta, kun kerroin blogiin siitä enkä kehtaa olla pitämättä lupaustani. :D Toivossa on hyvä elää...

2 kommenttia:

  1. Kivat ostokset :) Mulla on ollu tota ripsaria joskus ja tykkäsin kovasti siitä:)

    VastaaPoista