tiistai 10. huhtikuuta 2012

Vastaukset kysymyksiin

Nyt ne vastaukset kysymyksiinne!


Jos saisit käyttää vain yhtä meikkituotetta mikä se olisi?
- Periaatteessa pärjäisin kokonaan ilman. Lasketaanko huulirasva meikiksi? Jos lasketaan, niin se, jos ei, niin mascara. 

Huonoin numero todistuksessa, mistä? 
- 9, äidinkielestä, fysiikasta, matematiikasta, maantiedosta, liikunnasta, kotitaloudesta, atk'sta, uskonnosta ja historiasta.

Mikä on arkimeikkisi?
- Arkimeikki vähän vaihtelee viitsimyksen ja ehtimisen mukaan. Välillä ei mitään, useimmiten nämä:
   - mascra, kulmakynä, huulirasva/-puna
   - ja jos mulla on enemmän aikaa, niin edellä mainittujen lisäksi nämä: poskipuna, luomiväri, puuteri
  
Mihin yläasteen jälkeen?
- Lukioon.

Unelma-ammatti?
- Kirjailija.

Oletko koskaan polttanut/kokeillut?
- En.

Juotko alkoholia?
- En. Mulla on tosi huonoja kokemuksia alkoholista, joten itse en siihen aio koskea.

Missäpäin suomea et ainakan haluaisi asua?
- Pakko sanoa, että Lapissa. Olen saanut sellaisen kuvan, että siellä on välimatkat aika pitkiä. Plus siellä on kylmempää ja enemmän Väyrysfaneja. 

Lempiblogis?
- Jaa-a. Mun blogger-profiilissa pitäisi näkyä lukemani blogit, niistä vain selailemaan hyviä blogeja. Myös blogin sivupalkista löytyy hyviä blogeja, lempiblogia en osaa nimetä, kun luen niin monia hyviä blogeja!

Voisitko laittaa edes jonkunlaisen kuvan itsestäsi blogiin =)?
- Eiköhän nuo kynsikuvat riitä. :)

Kuvaile ulkonäköäsi?
- Olen mielestäni kaunis. Minulla on suuret, siniset silmät ja  hitusen olkapäiden yli ulottuvat hiukset, jotka ovat tyvestä vähän maantienväriset mutta vähän joka valossa eri väriset, välillä punaiseen vivahtavat ja välillä kylmemmänsävyisest vaaleanruskeat hiukset. Ne ovat hitusen laineikkaat. Mulla on kuulemma kiva hymy, olen alkanut hymyillä hammashymyä sen jälkeen, kun hampaani suoristettiin oikomishoidolla.

     Olen reilut 161cm pitkä ja hoikka, xs/s vaatteet menee, farkuissa 26/32, kengät 36-37. Mulla ei siltikään ole mitkään tikkujalat ja -kädet, jonkun verran lihasta löytyy. Vaikkakaan en ole mitenkään erityisen vahva. Olen hitusen ruskettunut, mutta mun kasvot ovat aika vaaleat ja punoittavat usein hiukan. Mulla on kasvoissa useita vesirokkoarpia, mutta ne eivät häiritse mua yhtään, enkä yritä piilotella niitä. Mun kasvot ovat kaventuneet tässä vuoden sisällä jonkun verran, varmaan se lapsenpyöreys on kadonnut.  


Paras TV ohjelma?
- Salatut Elämät. Viime aikoina olen myös alkanut seurata Uusi päivä -ohjelmaa.

Mitä mieltä olet maahanmuuttajista =)
- Yksi parhaista kavereistani on venäläinen(muuttanut 3-4v. Suomeen), ja mun parhaat kaverit parhaita, joten mulla ei ole mitään supernegatiivistat kuvaa maahanmuuttajista. En silti halua, että Suomeen pääsee noin vain tuhansia maahanmuuttajia, mutta ei mua ne häiritse. Toivon maahanmuuttajien asennoituvan Suomeen positiivisesti ja ajattelevan, ettei asiat ole täällä väärin, vaan eri tavalla. Toivon, että maahanmuuttajat yrittävät opetella suomen kielen, vaikka se onkin aika haastava kieli. Uskon, että Suomen maahanmuuttosysteemit toimivat ja luotan niihin. :)


Pituus ja paino?:)
- 161cm / n. 45-47kg, en tiedä toimiiko vaaka oikein.


Kuka on mielestäsi maailman kaunein nainen? :)
- Olenko itserakas, jos väitän, että minä? :D Mä en oikeastaan ole löytänyt vielä sitä maailman kaunein nainen-idoliani, luultavasti. Tiedän monia kauniita naisia, mutta en väittäisi heistä ketään maailman kauneimmaksi, minun vaatimustasoni on tässä kohtaa korkealla. :D
// ettei minusta nyt ihan niin omahyväinen, itserakas p*skiainen -kuvaa saisi(en mä ole sellainen! mä vain liioittelen helposti vähän kaikkea, anteeksi), niin lisään tähän kommenttiboksista pari kommenttia:
Anonyymi:  Hyvä että sinulla on hyvä itsetunto mutta kyllä toi vähän pitkälle menee jos sanot itseäsi MAAILMAN KAUNEIMMAKSI.aika itserakasta sanon mä:D Ei millään pahalla mut en yhtään tykkää semmosista ihmisista jotka on koko ajan minäminäminäminä... Ja valitettavasti ne on usein ainoita lapsia perheessä.:) 
Nora(minä): Njäh. :D En mä nyt oikesti kaunein ole, kun ei kukaan muu ole sitä mieltä, että mä olisin jotenkin erityisen kaunis. :D Mutta pitäähän sitä hyvä itsetunto olla, ja osaan mä ajatella muitakin. :) 

Uskotko jumalaan/taivaaseen/enkeleihin?
- En oikeastaan. Mä olen vähän huono kristitty, kun tavallaan uskon siihen, että ihmisen kuollessa sielu siirtyy ja muuttuu sulautuen uuteen ihmiseen, elää sen elämän ja jatkaa taas. Muutenkin mä olen vähän heikko uskomaan tälläisiin juttuihin, joten tämä mun oma sielunvaellusjuttukin on vähän niin ja näin. Uskon enemmän itseeni ja ihmisiin ym. maallisiin juttuihin.


Kuinka monta kertaa olet värjännyt hiuksesi? :)
- Mä en muista. Olen joskus ala-asteikäisenä värjännyt useita kertoja sekä punaisia että vaaleita raitoja, ja sen lisäksi ehkä 6 kertaa kevytvärillä koko pään. 10-15 kertaa?

Voisitko laitta rippimekostasi tänne kuvan, olisi kiva nähdä millainen se on? :)
- Tsekkaa edellinen postaus ;)

Keskiarvo koulussa?
- 9,4, tarkoituksena korottaa jonkun verran!


Miten estän kynsiä liuskoittumasta kun käytän kynsilakkaa? Aina menee huonoksi kynnet, ihan sama mikä lakka kyseessä.
- Mä en ole löytänyt vielä täydellistä ratkaisua, mutta pari konstia mulla on. Käytäthän aluslakkaa? Suosittelen myös käsivoiteen ja kynsiöljyn käyttöä. Kannattaa pitää kynsilakkaa koko ajan kynsillä, koska se suojaa kynttä ja paljas kynsi liuskoittuu ja lohkeilee helpommin. 


Kuinka pitkä matka sulla on kouluun? (km)
- 2 kilometriä jos lasketaan virallisesti teitä pitkin, oikaisemalla lyhenee puoleen eli 1km.

Kuinka kauan sulla kestää kävellä/pyöräillä se? :)
- 1km 12 minuuttia kävellen, pyörällä teitä pitkin se 2km 8 minuuttia. Pyörällä pääsisi nopeammin, mutta siinä on pari rankkaa mäkeä ja olen laiska. Kävelen mielummin. 

Monelta joutuisit heräämään jos koulu alkaa klo 8.10?
- 6:40 olisi kello soimassa. Meillä koulu alkaa kahdeksalta(tai oikeastaan 7:55), kellot soi 7:53 ja mä lähden n. 7:40 kotoa, +- 2 minuuttia, kello soi 6:30. Ehdin käydä suihkussa, kuivata hiukset, syödä aamiaisen, pukea ja meikata ja laittaa koululaukun valmiiksi. Joskus tekee tiukkaa, mutta kertaakaan en ole myöhästynyt. Juoksen/hölkkään koulumatkalla, jos uhkaa myöhästyminen. :D


Kuinka vanhoja äitisi ja isäsi ovat?
- Täyttävät 48(äiti) ja 52(isä).

Lempi limu?
- Coca-Cola.

Saitko/saatko kesätöitä?
- En ole ainakaan tähän mennessä saanut. Vähän missasin haut ja mun pitäisi käydä muistuttamassa itsestäni yhdessä paikassa. Tosin viime vuonna multa kysyttiin juhannuksen jälkeen, että kiinnostaisiko vielä. :D

Teetkö nyt jotain "työtä" mistä saat omaa rahaa? Vai pyydätkö aina vanhemmiltasi?
- Saan synttärilahjaksi ym. rahaa, saan välillä kokeista muutaman euron ja joskus, harvemmin kuin kerran kuussa pyydän. En siis varsinaisesti tee mitään töitä(no, koulu), kesätyörahatkin menivät tilille säästöön. Saan myös mummoltani joskus rahaa kokeista.


Lempinumero?
- 13. Todistuksessa kymppi.

Kuinka monta tuntia nukut yössä? (kouluviikkona)
- 7-8h 30min. Liian vähän siis. 

Käytätkö vielä talvitakkia? Jos et niin minkälaista takkia pidät?
- Käytän talvitakkia, tosin varmaan tällä viikolla jo vaihdan. Etsin kevättakkini(viime keväältä, musta, Vero Moda / Vila / Only, ne just nyt muista ja enkä tiedä missä se on :D) tai pidän toppaliiviä jonkin neuleen kera. 

Minkä merkkinen pyörä sulla on?
- Kävin katsomassa autokatoksessa, joku Nopsa Finlandia vuodelta 1986. :D Äidin vanha. Mä en oikeastaan halua edes uutta pyörää, joku uusi, hieno pyörä varastettaisiin kuitenkin. Sitä paitsi ekologista käyttää tuota vanhaa eikä ostaa uutta, kun vanhakin kulkee.


Lähikauppasi?
- Sale se lähin on.


Onko sinulla sisaruksia?
- Ei ole.

Jos olet ainoa lapsi, haluaisitko sisaruksia ja miltä tuntuu olla ainoa lapsi?
- En oikeastaan haluaisi sisaruksia. Ainoana lapsena saa sen huomion, mutta pienempänä leikin paljon yksin tai vanhempieni kanssa. Varmaan tämän takia olin tosi ujo enkä yhtään tykännyt leikkiä naapurin lasten kanssa tai ulkomailla kenenkään kanssa. Olen kuitenkin kasvanut ujoudesta ulos ja olen nykyään paljon avoimempi, en ole enää ujo ja olen kehittänyt itselleni hyvän itsetunnon(vaikka on siinäkin aina välillä pieniä reikiä..). Muutos parempaan siis! :)

Kuinka paljon käytät karkkiin rahaa kuukaudessa?
- Rehellisesti sanottuna en edes halua tietää. Äiti ja isä tuo aina jonkun verran karkkia kotiin joten kaikkea en maksa itse. 15 euroa varmaan. Mutta syön varmaan 20-25 euron edestä per kuukausi.

Kuinka paljon saat vanhemmilta rahaa käyttöön kuukaudessa?
- En saa viikko/kuukausirahaa, mutta koerahoja saan jonkun verran. Ehkä 5-20 euroa. Toisaalta taas vanhemmat tuovat karkkia kotiin ja vaatettavat minut, joten en käytännössä paljoa rahaa tarvitsekaan, osa karkeista, osa asusteista, osa kosmetiikasta(ne, mitä en varsinaisesti tarvitse. Äiti jopa maksaa osan meikeistäni) ja kaikki kynsijutut maksan itse. En käy elokuvissa(en tykkää leffateatteristä, liian iso screen, ja kovat äänet, en tykkää leffojen kovista äänistä), en juo tai polta rahoja jne. 


Ja jälleen kerran kiroan nuo välit tuolla kysymysten välillä, tekstieditorissa näyttää hyvältä, mutta julkaistuna tuolla on tuollaisia typeriä välejä... Mrr. 

4 kommenttia:

 1. Hyvä että sinulla on hyvä itsetunto mutta kyllä toi vähän pitkälle menee jos sanot itseäsi MAAILMAN KAUNEIMMAKSI.aika itserakasta sanon mä:D Ei millään pahalla mut en yhtään tykkää semmosista ihmisista jotka on koko ajan minäminäminäminä... Ja valitettavasti ne on usein ainoita lapsia perheessä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Njäh. :D En mä nyt oikesti kaunein ole, kun ei kukaan muu ole sitä mieltä, että mä olisin jotenkin erityisen kaunis. :D Mutta pitäähän sitä hyvä itsetunto olla, ja osaan mä ajatella muitakin. :)

   Poista
 2. Mikä sulla on väyrystä vastaan?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väyrysen mielipiteet ja arvot eivät ole omieni mukaisia. :)

   Poista