tiistai 10. huhtikuuta 2012

Rippimekkoni

Multa kyseltiin kahteen otteeseen kuvaa rippimekostani, mutta en ole saanut aikaiseksi. Nyt ryhdistäydyin ja otin ne kuvat. Mekko on hyvin yksinkertainen, tuollainen sinivihreä/petrooli, sellaista mattakiiltävää(puoliksi matta, puoliksi kiiltävä jännästi) kangasta. Äiti ompeli siis, mittatilaustyötä ja takuulla yksilöllinen ja uniikki! Halusin nimenomaan, että äiti ompelee, ettei kellään varmasti ole samanlaista. :)
takana keskellä n. 10 cm halkio, mekko ulottuu juuri polvien yläpuolelle, eli polvet näkyy
Mekko on kuvassa päälläni, ja otin kuvan peilinkautta ja rajasin itseni ja taustan tuosta pois, sormet ovat vahingossa kuvassa(en tajunnut poseeraamisvaiheessa) ja kamera näkyy tuolla toisen olkaimen kohdalla. Molemmat olkaimet ovat samanlaisia, mutta näkemättä rajoja on vaikea rajata prikulleen samanlaiseksi. Yritin väriä säätää todenmukaiseksi(mekko on värinsä puolesta todella vaikea kuvata) mutten ole vieläkään kovin varma siitä. :D

Mekon kanssa mulla oli musta bolero Vilalta sekä tässä postauksesssa olleet korut ja kengät. Hiukset oli kiharalla.

Miltä vaikuttaa? :) Kiva btw postailla kun on 10x10cm neliö laiteohjelmistopäivityksestä ruudulla, eikä sitä saa alas... Päivitän kännykkää.

4 kommenttia:

 1. ihan kiva:) Aika suoralinjainen mekko! vähän mummu tyyliä mutta varmaan ihan kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei suoralinjainen tarkoita välttämättä mummotyyliä. ;) Mutta tuosta kankaasta ei hirveän ei-suoraa olisi saanutkaan, ja halusin simppelin vähän kotelomekkomaisen. :)

   Poista
 2. aa! Mä pyytelin sitä postausta tästä! :)aika kiva omatekemäksi mekoksi:D Ja tuo bolero on oikein nätti!

  VastaaPoista