torstai 12. huhtikuuta 2012

Kevättä!

Osallistuin Passion for Nails -blogin Kevättä rinnassa -kilpailuun tälläisillä kynsillä, mutta voi itse asiassa olla, etten ehtinyt ajoissa mukaan, lähetin osallistumisen minuuttia vaille deadlinen. *Köh köh*. Otin jopa vähän vaihekuvia! Pohjalla aluslakan päällä kerros H&M Pink Mist(nude), tässä vaiheessa suunnitelmat vaihtuivat ja sain kunnon inspiraation. Sitten 1-2(eri kynsissä eri määrä, kun jäi laikkuja) kerrosta Models Own Baby Bluesia. Sitten maalaamaan akryylimaaleilla!
Maalasin kahdella eri värisellä vihreällä ruohikkoa tippeihin. Eikö muuten MO Baby Blues kiilläkin tosi hyvin? Harmi, ettei näitä voinut jättää näin, olisi ollut kerrankin upea, ruttaamaton kiilto kynsillä..
 Sitten tein vihreällä viivan kaarevasti. Maalasin punaisella maalilla viisiterälehtisen kukkasen. Päälle lakkasin vuorotellen seuraavilla lakoilla: H&M Coral, Lumene Natural Code Pink Punk ja Models Own Pastel Pink.

Muut kynnet tein dotting tool-kukka -tekniikalla(pohjalla Wild & Mild Polarbear), alunperin niihin ei pitänyt tulla. Rajasin kukat violeteilla mikrohelmillä ja keskelle laitoin strassin, paitsi nimettömään jossa keskusta on tehty myös mikrohelmin. Mikrohelmet muuten aiheuttivat kummastusta koulussa, ne on aika vieras käsite monille. Maalasin vielä pari pitempää ruohokortta joka kynteen. Seche Vite päällyslakkana/pikakuivattajana. Se on muuten alkanut vähän paksuuntumaan ja pulloa saa alkaa kallistella aika paljon aina kun käyttää, nyyh. Mutta se on kestänyt lokakuusta asti, noin puoli kuukautta ja on siellä vieläkin ehkä kolmasosa. Toivon, että pääsen kesällä käymään Kicksissä(ostaisikohan kaksi pulloa kerralla...).

Eli vihreän tipeissä on tarkoitus esittää ruohoa, vihreä viiva on kukan varsi ja punainen osuus on kukkaa. Selkiyttää ehkä vähän, mun maalaustaidot ja kuvis ei ole mitään huikeaa...

 Toinen käsi jäi vähän yksinkertaisemmaksi, mutta ruohikkoa löytyy täältäkin.
Tarvikekuva! Kiss Ultra Growth, H&M Pink Mist, Models Own Baby Blues, Wild & Mild Polarbear, Lumene Natural Code Pink Punk, Models Own Pastel Pink, H&M Coral, Seche Vite Fast Dry Top Coat, violetit mikrohelmet, kaksi erilaista sivellintä, akryylimaalit ja dotting tool.

// Tunnen muuten kehittyneeni käsinmaalailussa! Mutta ei näitäkään vielä superhienoiksi voi kutsua, mutta olen silti todella tyytyväinen näihin. :)

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat kynnet!:) Voi olla tosiaan ettet ehtinyt, jos et saanut mitään vastausta? Mulle ainakin tuli vastaus että on hyväksytty mukaan=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Jep, sitä mäkin vähän ajattelin. No, onneksi oli huonot kuvat, olisi ketuttanut enemmän jos olisi ollut täydelliset kynnet sekä täydelliset kuvat. :D

      Poista