sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Uusi rakas?

Hitusen pelokkaana lähdin kokeilemaan vähän aikaa sitten ostamaani Golden Rose Matte Velvet-lakkaa(numero 105), koska epäilin vähän lopputuloksen väriä. Tämähän on siis mattalakka ja mattalasista(tmv.) tehdystä kynsilakkapullosta on lopullista väriä vaikea tietää. Onneksi kokeilin, koska tämä on yksinkertaisesti upea. Sinisenharmaa väri on tyylikäs ja neutraali, ja suedepinta on myös tyylikäs.
 Suede on Playing with Polish-blogin suomi-kynsilakat-suomi-sanakirjan mukaan: "Suede-lakat ovat pinnaltaan lakkoja, jotka ovat mattoja, mutta joissa on silti shimmeriä seassa. Eli nämä eivät olekaan yksivärisiä ja täysin valoaheijastamattomia vaan lakan pinta on kyllä matta, mutta matattu shimmer heijastaa vielä vähän valoa." ja mun mielestäni tämä kuvaa hyvin tätä lakkaa.
Mutta eihän tästä nyt voi paljon muuta sanoa, kuin että tämä on upea lakka ja en tosiaan nyt kokeiltuani kadu, että kokeilin tätä. This is absolutely fabulous and I love this! Näissä kuvissa kynnellä ei ole ollenkaan päällyslakkaa, en tiedä miltä tämä näyttäisi mattapäällyslakan kera. Tämä on aika peittävää, sillä ensimmäinen, huolellinen kerros peitti tosi hyvin, ihan yhdestä tietystä kulmasta katsottuna saattoi vähän näkyä smile line läpi, mutta eihän sitä nyt huomaa, ellei tosi tarkkaan tiiraa. 
Mulla ei tästä lakasta ole oikeastaan pahaa sanottavaa. Kynsissä näkyy kulumia alle vuorokaudessa, mutta toisaalta kaikkiin omistamiini lakkoihin taitaa tulla kulumaa yhtä nopeasti ilman päällyslakkaa. Pohjalla oli myös jo ns. vanha aluslakka, aluslakka oli ehtinyt olemaan sellaisenaan kynnellä noin vuorokauden.
Terveisin, 
Nora ♥ Golden Rose Matte Velvet 105, mun uusi rakkaus. 

Mitäs te, iskeekö suede ja/tai tämä lakka?

// kiitos, te kaikki 80 blogger-lukijaa! Parikymmentä vielä sataan lukijaan...

8 kommenttia:

 1. WAU! Golden Roset ovat tosiaan yllättäjiä, olin ihan äimän käkenä, kun viininpunaisesta mattalakastsa kuoriutui oikein suede-kaunotar! Täytyy käydä hakemassa tämä sävy ihan ehdottomasti. Ihana!

  VastaaPoista
 2. Oi, ompa nätti! o: Jostain syystä en ole itse yhtään lämmennyt noille mattalakoille. Ärsyttää vain se ettei niiden kanssa voi oikein käyttää päälyslakkaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tosiaan, sehän vaatii mattapäällyslakan, muttei jotenkin viitsisi kahta kerrosta päällyslakkaa laittaa(Seche Vite + matte top coat) :D

   Poista
 3. Ihana lakka :)

  http://fanny1991blog.blogspot.com/ käy kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
 4. hannele, niinpä, se on ihana! :)

  Fani, jep. Käyn kurkkaamassa! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana! Vitsi mulla oli eilen hirvee ongelma että alanko heti testaan omaa Golden Rosen matte velvet'ä mut kun tykkään näistä tän hetkisistä kynsistäni niin hirveesti etten sit raskinu alkaa vaihtaan. Mut ihana ku joku oli ehtiny testaan ja tekeen postauksen tästä. :) Pakko kyl tänää kokeilla tota omaani :P huomenna voi sit käydä lukee mun version omasta blogistani i-heart-nailart.blogspot.com

  VastaaPoista