lauantai 21. tammikuuta 2012

Kultaa mustalla

Käytin pitkästä aikaa taas mustaa lakkaa R:n ehdotuksesta(kiusaan kavereitani aina välillä, "Sano millä värillä lakkaan seuraavaks" ja sit kun ne sanoo jonkun värin niin tosi helposti hylkään sen "mulla oli sitä vasta" "ei se oo kiva" "ei mulla ole sen väristä lakkaa"(viimeisin tosin koskee lähinnä keltaisia, oransseja ja vihreitä, kun niitä löytyy vähän heikosti)). Tällä kertaa kuitenkin toteutin toiveen ja yhdistinkin. R nimittäin luetteli varmaankin viisi sävyä joista musta ja kulta jäi sitten kummittelemaan mieleen.
 Musta lakka on Lumene Quick & Chic Black Velvet, koostumus creme ja mun basic musta. Sitä kaksi(?) kerrosta. Päälle tuputtelin Models Ownin ihanaa kultalakkaa Gold Rushia, jota en oston jälkeen ole katunut päivääkään, se on vaan maailman paras. Ostakaa, jos vaan saatte käsiinne. ;) Lakkaa meni ehkä vähän liikaa ja liian pitkälle, mutta ei se haittaa. :) Päällä nimettömissä ja peukaloissa strassiviritelmä, joka on hitusen fail. Olisi ollut fiksumpaa jättää kokonaan pois. Päällyslakkana Seche Vite.
 Voisin tehdä tälläiset joku päivä uudestaankin, nämä näyttävät luonnonvalossa ja kuvissani tosi hyvälle, - ehkä luonnovalokuvissa jopa paremmilta kuin livenä :D, - mutta hitusen vähemmällä kulta lakalla. Pienet kultahiput mustalla pitkin kynttä näyttäisivät satavarmasti hyville. Hmm, pitää kokeilla, ehkä mä revin tälle aikaa jo huomenna. Sain melkoisen inspiraation niihin kynsiin. Saa kyllä jäädä strassit vähän vähemmälle, ne on aika plääh näissä.
Sitten vähän mun hiuksista. Muistatteko, kun värjäsin(postauksessa kuvat väristä) silloin heinä-elokuun vaihteessa kevytvärillä? No juu, väri on haalistunut, mutta sen lisäksi mulla on juurikasvu, ehkä 10 senttiä. Onneksi tuo on haalistunut aika omanväriseksi, mutta sellainen punertava vivahde näkyy edelleen, ja juuresssa ei ole. :D Ostin puoli-ilmaiseksi jonkun nuhjaantuneen Wellan Viva Colour Moussen, joku raitojen kirkastaja-väri(maksoi jotain puolitoista euroa :D) ja kokeilen tehdä vähän raitoja sillä sitruunan kera.. Saa nähdä mitä saan aikaiseksi, puolessa tunnissa ilman sitruunaa ei sillä lilalla värillä ainakaan tapahtunut yhtään mitään. Eihän tuo nyt edes vissiin pitäisi mitään vaalentaa, mutta ainahan voi toivoa.

Päädyn myös huomenna kokiksi, aikomuksena pannulla paistettua kanafilettä sitruunan ja lohkoperunoiden kera! Viime viikonloppuna kokkasin molempina päivinä. Ensi viikonloppuna en pääse kokkailemaan, kun sattuu olemaan viikonloppurippileirini(btw, ajastelen ajalle jotakin postauksia ;) samoin kuin viikon riparille, pitää tehdä varastoon kynsiä yms, ettei nyt ihan tyhjäksi jää). Jännittää...

4 kommenttia:

  1. Nätit ! :) Nopealla vilkaisulla näyttivät ekan kuvan perusteella hieman vihertäviltä. Tai tarkemmin ottaen Models Ownin Golden Greeniltä :D

    Heitin siuta muuten haasteella, löydät sen blogistani :)
    http://huomennatoisin.blogspot.com/2012/01/one-lovely-blog-award.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, ei mua haittaa vaikka näyttäisikin hitusen Golden Greeniltä, se on nätti :D

      Kiitos tunnustuksesta, teen kunhan ehdin(= ajastan luultavasti ensiviikonlopulle). :)

      Poista
  2. kivat kynnet (: mut ihmettelen vaa miks tosi moni ei lakkaa koko kynttä... säkin jätät iha reilusti omaa kynttäs näkyvii :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä aloin "matkimaan" muita tossa lakkausjutussa lähinnä sen takia, että huomasin miten paljon helpommaksi lakkojen putsaus tulee ja näyttää siten myös siistimmältä mielestäni. Mä olen niin sählä kynsienlakkaaja, että tuossakin vaiheessa kun kynsinauhaan on 2 mm, onnistun tökkäämään sen siveltimen ihan helposti iholle joten jättämättä kynttä olisi paljon enemmän sotkua. Muiden mielipiteitä tästä en sitten tiedä, mutta itsellä näin.

      Kukin taaplaa tyylillään. :)

      Poista