maanantai 16. tammikuuta 2012

Voi minkä teit

En ole ihan varma tarkoitanko otsikossa nyt Seppälää vai itseäni, tai ehkä molempiani. Ostolakkoni sain juuri uusia ulottuvuuksia nimeltä ostaminen. Niinpä, luit oikein. Sain Robinhoodin mainosta lukiessani hiukkasen liikaa inspiraatiota lompakkoa ajatellen lähteä kaupunkiin... Mieliala nousi, kantamukset kasvoivat ja kukkaro keveni, sehän meni oikein hyvin, eikös? ;)

Ajoin kaupunkiin muuten pyörällä, ja otin kerrankin tämän pyörällä ajelun rauhallisesti! Normaalisti sählään liikenteessä aika paljon, mutta kai nuo talvikelit vähän herättelivät varovaisuuteen. Siinähän sitä olisi ollut jos olisin itse liukastunut/auto liukastunut tai en olisi saanut jarrutettua/auto ei olisi ehtinyt jarruttaa... Mullehan siinä olisi huonosti käynyt. Mutta ei (luojan kiitos) sattunut mitään. Paitsi ostaminen.

Wild and Crazyn tilalle Seppälään oli tullut Wild&Mildit, ne on ilmeisesti samaa companya tai jotakin, en tiedä sen tarkemmin. Mutta enivei, pullot ovat samat, lakat ovat samat, mutta teksti pullon kyljessä ja lakan nimi on vaihtunut, joten olkaa tarkkoina, ettette vahingossa osta kahta samaa lakkaa ostosmaniassanne. (Ehkä mun pitäisi suunnata tämä ennemmin itselleni...)
Eläköön, huonot kuvat ja nukkainen fleecepeitto! Tänään ei tosiaan ollut illalla mitenkään valaiseva kuvienottohetki. Mulla oli olevinaan ihan hyvät olosuhteet, mutta ei. Ensi kerralla paremmin sitten.. Mutta vasemmalla tavallinen valkoinen, ostin nyt kun kerrankin sain valkoista lakkaa. Nimi Polarbear, eli ex-Montana. Keskellä siniviolettiglitterinen lakka, joka olikin esittelyssä Sonnelassa joku aika sitten, sieltä löytyy myös paaaaljon paremmat kuvat koska mun ottamani eivät ole millään tasolla luokiteltavissa kunnollisiksi kuviksi ko. lakasta, koska se on ihan väärän väristä näissä kuvissa. Nimi Flash, ex. Purple Glitter. Reunimmaisena peruskultaglitter, minkä mä niin kovasti tarvitsin. Johan mulla on hopeita kaksi niin eikös sitä vastaan ole ihan oikeutettua hankkia edes yhtä kultaista glitterlakkaa? :D Metallic Rain nimeltään.
 Musta nämä nimet ovat jopa ehkä parempia kuin W&C-nimet. Pinkkejä oli muuten aika hyvä valikoima: yksi kirkuvanpinkki creme ja melkein samanvärinen, mutta shimmerillä, sitten sellainen marjapuuron värinen ja haaleampi pinkki, molemmat cremejä.
Olisikos vähän parempi värisävy?
 Tein myös tällaisen nerokkaan heräteostoksen Robinhoodista. Oikeasti nämä on lääkeannostelija, mutta itse ajattelin laittaa tähän ananakseen(edit/ aiemmin se oli sitruuna mut sitten tajusin, että ananasrengastahan se muistuttaa) kynsihärpäkkeitä, mahdollisesti strasseja ja varmaan myös glitteritä, riippuen vähän siitä, kuinka hyvin ne kestävät tämän sisässä, sillä vesi menee läpi reunoista mutta glitteristä en tiedä. Jotenkin ei innostanut alkaa sotkemaan glitterillä ja kokeilla. :D 3€.
 

 Hailakat numerot kuuluvat siihen dosettijuttuun, ne esittää viikonpäiviä. Toki voinhan mä merkitä listan sisällöstä jos ei satu näkymään yhtään läpi(ihan varmasti kyllä näkyy, vesikin näkyi). :D Alla olevaa ei varmaan tarvitse selitellä? Tai no, itse asiassa tarvitsee. Mä olen yrittänyt olla viikot kuivilla ja viikonloppuisin vähän herkutella(äidin kanssa kaupassa ja sit haikailevasti katselen karkkihyllyjä, äiti kysyy "haluatsä jotain tästä?" - juu, haluan. Se siitä karkitta olemisesta viikonloppuna). Mutta siis himoitsin jo ennen joulua tätä maistettavaksi, ja nyt tuli vastaan alehyllyllä n. 1,50€ hintaan niin oli pakko ostaa. Hyviä ovat. ;)
Ai niin, ennen kuin ryntäätte uusien Flormareiden toivossa(niin kuin minä tein..) Tokmanniin, niin siellä on sitten ne samat värit kuin ennenkin. ;) Oletteko muuten huomanneet, että Evelinen lakat ovat 1€/kpl? Ja olettekos muuten lukeneet iltapäivälehtiä netistä? Joku oli tehnyt Väyryskynnet! Kuva paperilla ja paperi kynsille-tekniikalla. Haaveilin jo, että voisin tehdä itsekin tuollaiset, mutta pistää kuvan kaikista ehdokkaista, koska mulla on 2-3 ehdokasta jota voisin kuivtella äänestävänikin. Todellisuudessahan en äänestä ketään, kun ei äänioikeutta ole.

4 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia !
    Oon ehkä vähän pettynyt, että lakan nimi vaihtui.. Koska pistää ainankan oman pään alkuun ihan pyörälle ;D

    Ne Väyryskynnet on huiput ! :D Tekis itekin mieli repästä, ja hyödyntää ideaa. Vaikka näin vaalien tienoilla jos ei muuten ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, sekoittaa postauksien tagien laitossa tuollaien nimien vaihtelu. No, onhan se hyvä, että vanhat kunnon värisävyt jäävät. :D

      Poista
  2. Noniin, pakkohan se on sitten hilpasta seppälään ostoksille.. :D Onko nuo edelleen sen 2,95e/kpl? :)
    Niin ja meidän Tarjoustaloon oli tullut uusia lakkoja, en tosin kuolemaksenikaan muista minkä merkkisiä... (enkä jaksa nousta just nyt sängystä tarkistaakseni :D) - mutta sellaisia minilakkoja kuitenkin, 1,39e/kpl. Ostin niitä 10kpl, huuups... 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, hitusen vajaa kolme euroa ovat per kappale. Ne lakat olivat varmaan Delia No:1 -lakkoja, Cotton Candy Maker-blogissa oli pari päivää sitten postaus kyseisistä lakoista. Itse en ostanut kun eivät värisävyt innostaneet. :)

      Poista