torstai 5. tammikuuta 2012

Päivän kosmetiikka

Näitä päivän aikana käyttämäni kosmetiikan lukumäärä -postauksia on ollut aiemminkin eri blogeissa ja mäkin halusin toteuttaa tämän.
Aamu alkoi suihkulla, jossa käytin Sephoran suihku/kylpytuotteita. En kouluaamuisin ole halunnut käyttää palasaippuaani, koska koen sen liian hitaaksi käyttää. Nämä Sephoran kylpyjutut tuoksuvat ihanalle! Kylpyvaahto/mikä lie vanilla - foam bath, matkakoossa koska sain nämä lahjaksi. Shampoo honey nut - moisturising shampoo.

Suihkun jälkeen laitoin kasvoihin luottokosteusvoidettani apteekkituotetta Aqualan L:ää. Kokeilin Lumene Natural Coden "kosteus"voidetta mutta lakkasin sitä aika pian käyttämästä, sillä se ärsytti ihoani ja kuivatti. Syyksi vähän epäilin denaturoitua alkoholia sillä voin hyvin kuvitella että teineille tarkoitetussa rasvassa on kuivattavia aineita ettei tule finnejä. Enpä mä niitä muutenkaan pahemmin saa. Myös silmänympärysihoni on aika herkkä, mutta Aqualan L on hyvä.

Mä meikkaan nykyään arkena todella kevyesti, rasva pohjalle, kulmiin vähän kulmakynää, taivutetut ripset ja ripsiväriä sekä huulirasvaa. Eli Lumenen ikivanha kulmakynä ja Rimmelin elokuussa ostamani mascara, Rimmel Extra Super Lash. En suinkaan ottanut sitä silloin käyttöön, mulla on ollut tapana ottaa ripsivärejä varastoon ja niitä on sitten yleensä vielä yksi avaamaton kun edellinen on loppumaisillaan. Huulirasvana on tällä hetkellä Espritin mainoshuulirasva sekä Pirkan huulivoide.

Hiukset föönään kuiviksi ja laitan Cutrinin kiiltosuihketta sekä lakkaa hiukan. Lakka oli nyt äidin omaa, sattui olemaan se lähempänä. Eli Cutrin Star shine spray ja lakka on OSIS Freeze, kakkospito. Antiperspiranttina Dove Go fresh cucumber & green tea scent -stick. Aamuun kuuluu myös hammastahna, Pepsodent Xylitol(vihreä siis). No hyvä on, hammastahna ei taida olla kosmetiikkaa, mutta silti. Edit/ niin, olihan mulla hajuvettäkin! Mexx Fly High:n ostin viime helmikuussa Tukholman risteilyltä, tykkään tosi paljon :)

Illalla laitan kynnet, ja siinä mulla on seuraavat tuotteet:
Xtra kynsilakanpoistoaine
Trind Nail Balsam
Trind Nail Repair
Pretty Woman -minilakka
Depend hopea värilakka
Konad Top Coat
Fingr's Corrector Pen
Depend Super Quick -kynsilakanpoistoaine(konadien takia)

nappasin satunnaisia päivän aikana käyttämiäni tuotteita yhteiskuvaan, ja vasta kun olin ladannut kuvat koneelle huomasin että Bepanthen-putkilokin meni väärinpäin :D Hyvä minä! Niin ja käsirasvapurkki on puolitettuna koska minähän en jämiä pohjalle jätä, menee rahat hukkaan. Vaikka olisi suurin piirtein kaupan edullisin käsivoide :D
Illalla meikkejä pestessä Lumene NC Face Wash, kasvovetenä Favora Moisturising Toner Spray, ja taas Aqualan ällää. :D Ja taas hampaiden pesu. Huulirasvana Bepanthen ja kynsinauhoille tällä kertaa oliiviöljyä siitä Lumenen vanhasta putelista jonne sen tungin. Plus Vaseline Healthy Hand & Nail käsirasvana. Niin ja käytinhän mä vettä tietenkin - tosi kylmästä aika kuumaan. Kylmää hampaille ja kuumaa suihkussa, mä olen jotenkin ihastunut superlämpöisiin suihkuihin ja kylmiin hampaiden pesuihin.

Eli... yhteensä tuotteita on omien pikaisten laskujeni mukaan 24? Korjatkaa jos laskin väärin, en ole tähän aikaan illasta enää parhaimmillani matikkapään suhteen. :D Näitä tuotteita käytin siis eilen(=keskiviikkona).

Hyvää loppiaista kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti