keskiviikko 31. elokuuta 2011

black, white and silverHejj! (mistä mä keksin näitä ruotsinkielisiä tervehdyksiä koko ajan, heissan, hejj, hejdå..) Enivei, tein nopeat hätälakkaukset eilen illalla(ja miksikö en voinut mennä pelkällä kirkkaalla lakalla kouluun? koska neonlakasta jäi pieniä värjäytymiä mitä en saanut pois). Wild&Crazyn Montana pääsi jälleen kynsille ja seuraksi väkersin viivoja ja palloja! Golden Rosen musta ja valkoinen sekä Delia artin hopea koristelulakka oli kynsillä. Aluslakkana Mavala base coat, lakkaukset sotkenut päällyslakka Mavala Minute Quick-Finish. Ja nimettömissä neliskanttiset kirkkaat strassit.

Olisin tykännyt näistä hyperisti, jos lakkaus ei olisi sotkeentunut, mutta nyt nämä olivat sellaiset 'kaukaa kauniit', kuten Jos edes kynnet-blogissa nimitettiin eräitä kynsiä. Ja kynsinauhat oli aika järkyttävässä kunnossa, tosi kuivat ja lakkasotkuiset vaikka kuinka yritän öljytä joka kerta vaihtaessani lakat ja rasvata joka ilta. Pyh.
oi kiitos, mavala minute quick-finish, lakkausten sotkemisesta!


Tunnen itseni myös ihan lukiolaiseksi läksymäärän osalta, tänäänkin taas ihan tolkuttomasti läksyä. En kohta jaksa kantaa läksykirjojani. Ja S & R tänäänkin kipeänä. Miten kaikkiin on iskenyt joku tauti samaan aikaan, puolet bloggareistakin tuntuu sairastelevan. Ja vielä päivän (varsin epäterveellinen ruoka):

Moilas Tropicana -pakastepizzaa ja Rainbown halpis-Colaa, nam. ♥

4 kommenttia:

  1. ähh, nyt tuli taas nälkä (vaikka kaks minuuttii sitten söin) ku näin ton pizzan.. :((

    VastaaPoista
  2. Nails1820, anteeksi näläntuottamisesta :(

    VastaaPoista
  3. Nää kynnet on kyllä tosi ihanat ! :)

    VastaaPoista