perjantai 26. elokuuta 2011

TESTISSÄ: Subastus


Käväisin tossa yksi päivä kaverillani ja sain tehdä hänen lakoillaan lakkaukset. Hänellä on Subastus-nimistä kynsilakkamerkkiä, ja merkki on tosiaan mulle aika uusi tuttavuus, enkä ole Suomessa nähnyt myytävän näitä, mutta Venäjällä myydään näitä, ilmeisesti samaa hintaluokkaa kuin IsaDora(kun muutetaan ruplat euroiksi, ofc). Venäjän Ellen sivuilla oli jotain juttua tästä merkistä.

Testaan nyt kuinka kestäviä Subastukset ovat. Lakkaa on kaksi kerrosta, eikä mulla ole alus- tai päällyslakkaa tai mitään muutakaan. Vaalean lila lakka on koostumukseltaan creme ja nimettömissä on hologrammilakkaa, jossa hologrammisuus myös näkyy jonkun verran selkeämmin kuin Evelinen hologrammilakoissa(joissa ei juurikaan ole hologrammia muualla kuin nimessä ja etiketissä).


 Kynnet ovat olleet nyt melkein vuorokauden ja tilanne on tämä: lakat ovat vähän kuluneet muutaman kynnen kärjistä ja parista kynnestä on myös lohjennut pala lakkaa. (ei kuvaa)

kynnet olleet melkein 3 vuorokautta

Tilanne, kun lakka on ollut n. 3 vuorokautta. Aika kestävää lakkaa mielestäni, monet lakat kuluvat jo ensimmäisen päivän aikana yhtä paljon(jopa alus- ja päällyslakan kanssa!). Tämä oli myös helppo poistaa, lähti hyvin irti kynsistä, voi tosin johtua siitä, etten käyttänyt aluslakkaa.

Joten, mielestäni Subastus osoittautui aika hyväksi lakaksi. Eli jos sattuu Venäjälle päin suuntaamaan, ja tulee vastaan, niin tämä voi olla kokeilunarvoinen! :)


4 kommenttia:

  1. hauskan niminen toi lakka:))))

    ps. minkälaisia alus-ja päällys lakkoja sä käytät? (=

    VastaaPoista
  2. Anonyymi, niinpä! Käytän tällä hetkellä Mavalan base coatia ja minute quick-finish(pikakuivattava päällyslakka)ia ja konadien kanssa konadin omaa top coatia. :)

    VastaaPoista