tiistai 30. elokuuta 2011

Fusion neon

 
salamalla
 NEON! NEON! NEON! Mun kynnet oli älyttömän kirkkaat tänään, koska neon. Kynnet paistoi varmaan kilometrin päähän. Ja pinkkiä tietysti! Tykkäsin näistä, mutta nää kului tosi nopeesti pois ja oli aika tuskaa saada tätä irti kynnen reunasta kynsien sivuilla(selityspistefi). Mutta joo. Lakka siis Sinful Colorsin 60 - Fusion neon ja alla Mavala base coat ja päällyslakkana saman merkin Minute Quick-Finish. Tää lakka muuten kuivui ns. tummemmaksi ja mattapintaiseksi. Jossain toisessa lakassa tästä ominaisuudesta olisin varmaan ollut aika innoissani mutta neonissa ei kiitos. Tää oli btw vähän haasteellinen levittää.

Ai niin, mitä ihmettä, kun painan bloggerissa kuvapalkista 'vasemmalle', kuva menee oikealle? Ja kun painan 'oikealle', se menee vasempan laitaan? :D Ei siinä mitään, voihan tuota käänteisestikin käyttää, mutta hiukan outoa. Blogger ei taida tunnistaa oikeaa ja vasenta toisistaan(ennen on kyllä tunnistanut, mutta...).

+ ARGH. S sekä R oli tänään pois koulusta. Mulla oli siellä vaan O, ja sit hengasin myös H:n kanssa aika paljon, mut ärsyttää kun puolikas ittestäni on kipeenä(eli S). :(
Paranemisia kaikille kipeänä oleville! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti