tiistai 16. elokuuta 2011

NOTD

Eka koulupäivä hurahti ihan hyvin, kolme luokanvalvojan tuntia ja puolitoista tuntia köksää sekä ns. info kasien kesken salissa. En ole vielä ihan varma pidänkö lukujärjestyksestä, mutta tällä mennään. Olisin kyllä mielummin aloittanut kouluviikon vasta yhdeksältä enkä jo kasilta. MA 8-14, TI 9-15, KE 8-14, TO 8-14, PE 8-14.

Valitsin kolme tuntia kotitaloutta, kaksi tuntia saksaa sekä kaksi tuntia atk'ta, ja ne sijoittuvat maanantaille, tiistaille ja torstaille. Huomenna meillä on bilsaa, historiaa, fysiikkaa/kemiaa(en tiedä kummalla aloitetaan, meillä on puoli vuotta toista ja jouluna vaihtu ja sit on puoli vuotta toista), äikkää ja ruotsia. Koululöpinöistä päivän kynsiin.


Runsaasti kuvia, again. Nails of the day, Dependin uutta turkoosia shimmerlakkaa(vanha loppui kesken. - btw, ne oli sittenkin eri sävyisiä, tämä on sinisempää, vanha oli vihreämpää). Päällä valkoisia ja mustia kukkia konadeilla leimailtuna, ja kuten näkyy, harva kynsi on onnistunut, mutta harjoitusta peliin. Päällyslakkana Konad Top Coat ja valkoisena Wild&Crazyn Montana sekä Lumenen ja Dependin mustat + Golden Rosen musta nail art -lakka. Testailin vähän kaikki lakkoja ja koitin käyttää jämiä pois mutta Lumenen juuri avattu osoittautui parhaaksi. :)

Ajattelin päälle pistää sinistä cräckleä, koska sain lakat ruttaantumaan(ja muutenkaan en ole varma jaksanko näitä sotkuisia kynsiä kahta päivää), värilakka ei ollut kuivaa kun lätkäisin konadit.

Btw, tervetuloa parille uudelle lukijalle :--)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti