lauantai 6. elokuuta 2011

didididi..

Nyt olisi uusi hiusväri päässä. Hiuksista tuli reippaasti tummemmat, ja nyt ne on aika punertavan ruskeat. Äiti väittää että mä näytän sairaalta ja haudasta nousseelta. Mut katsotaan myöhemmin. Voi olla, että mummo on eri mieltä.. tai sitten ei, who knows. :---D Kokeilen laittaa myöhemmin sävykuvaa, mulla on vanhasta väristä jonkun näköinen kuva, mutta ei kovin hyvää.

Mie oon nyt innostunut kosmetiikkatuotteiden INCI:stä. Eli siis ainesosasisällöstä. Apuna on ollut lähinnä Ostolakossa-blogin postaukset. Tunnistan jo joitakin aineita sieltä ja osaan sanoa että onko se hyvästä vai pahasta, mutta todellakin vaan joitain. Ehkä viisi ainetta. Niin, ja petrolatum = vaseliini. Ja Xtran kynsilakanpoistoaineessa on asetonia ja risiiniöljyä, mikä on kuulemma hyväksi ripsille, mutten silti aio alkaa sivelemään kynsilakanpoistoainetta ripsiin. Ehkä risiiniöljyä on jossain without asetoni. :D


 Mä tässä askartelin yhtenä päivänä hiukan. Löysin kaapista kivan laatikon ja askartelin sinne pahvista tommosen jutun, että yhteen 'ruutuun' yksi lakkapullo. Pahvit oli tommosia postikortinkokoisia arkkeja, meille on jostain tullut niitä ja oon sujuvasti käyttänyt niitä lakkaswatchailuihin ym.  Tein myös swatchkartan laatikon sisällöstä. Siellä on pienet numerot riveistä, ja eka rivi alkaa Wild&Crazyllä, neljäs Lumenen NC:llä, eli ne on samassa järjestyksessä kartassa kuin laatikossa. Tosin viidettä riviä ei ole merkattu, hups.Vikaa riviä ei ole ollenkaan, siellä on sekalaisia Lumenen vanhoja lakkoja ja Mavalan super base ja minute quick-finish, joita käytän joka lakkauksessa. Ja kun ostan uusia lakkoja, noita voi karsia muualle ja laittaa tilalle uudet ja jatkaa swatchkarttaa toiselle puolelle pahvia.


Onko teillä lakat hyvässä järjestyksessä vai auttamattomasti sekaisin siellä sun täällä?

Niin, ja tosta sivupalkin tunnisteista, kiitos idean keksijälle, että niitä voi laittaa useamman! (: Ainakin Playing with Polish- ja Manicure Madness -blogeissa on tuollaiset, mutten tiedä kuka idean on keksinyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti